Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átvert a szerelő?

Átvert a szerelő?

Figyelt kérdés
Múlthét csütörtökön elvittem az autómat, hogy cseréljenek kuplungot és lendkereket. Azt igérték hogy péntekre kész lesz minden. Pénteken felhivott a műhely vezetője, hogy sajnos baleset történt a műhelyben, és betört az autóm szélvédője. Már késő volt, hogy alkatrészt rendeljenek, ezért leghamarabb csak hétfőn (azaz ma) tudják kicserélni. A kellemetlenség miatt felajánlotta, hogy nem számítanak fel munkadíjat a kuplungra, és az alkatrészt is importőri áron adják. Hirtelen megörültem, hogy 60ezret spórolhatok, és azonnal elfogadtam az ajánlatot. Azóta megbántam, mert a barátnőm szerint igy most bármikor beázhat majd az autóm, és sokkal kevesebbet is ér, miután szélvédőt cseréltek. Igy most mennyivel ér kevesebbet az autóm? Opel Astra 2008, ecotec 1.7diesel motoros.

2020. nov. 16. 19:57
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor most jó csöcse vana barátnődnek vagy nem?

És volt már a szádban a csöcse?

2020. nov. 16. 22:14
 42/60 A kérdező kommentje:
Mi az a G és H? Nekem Opelem van, a csomgatartón azt írja hogy 1.7 CDTi
2020. nov. 16. 22:18
 43/60 anonim ***** válasza:
100%
Írd be Google-ba, hogy "G Astra", aztán egy másik keresést is indíts, oda meg azt írd be, hogy "H Astra"! A képtalálatoknál fogod látni a különbséget.
2020. nov. 16. 22:20
 44/60 anonim ***** válasza:
100%

Fu, végigolvastam a kommenteket, eléggé keményen ragaszkodsz a hülyeségedhez. Inkább örülj neki, hogy kaptál ingyen egy új szélvédőt meg ezen felül még 60 ezret spóroltál anyag- meg munkadíjjal. Gondolom eszméletlen sok károd lett, hogy nem tudtad használni a kocsid a hétvége folyamán :) Nyilván be volt tervezve egy all-inclusive szálloda, amit így le kellett mondani és buktál 300 ezer forintot. Oh wait, nem fogadnak turistákat a szállodák múlt hét eleje óta...

Teljesen korrekt volt a szerelő, simán kihasználhatta volna, hogy ilyen eszméletlenül ostoba vagy ezen a téren és legombolhatott volna rólad extra pénzt valamilyen módon. De nem tette. Inkább vegyél neki egy üveg jó minőségű bort vagy csokit és köszönd meg neki. Biztos jól esne neki, valószínűleg máskor is korrekt és sose becsülik meg érte, csak kapja a sok szart a sok hozzád hasonló mindentisjobbantudó embertől.

2020. nov. 16. 22:48
 45/60 anonim ***** válasza:
100%
(ja és nem, nem csökkent a kocsid értéke. Sőt, könnyebben el tudnád adni, ha beleraknád a hirdetés szövegébe, hogy most kapott új szélvédőt.)
2020. nov. 16. 22:49
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak ilyen szerelőm lenne. Korrekten elmondta mi történt, állta a javítást. Ez maximálisan korrekt. Nyilván ő is tudja, hogy nem lenne érdemes átverni senkit, mert könnyen el tud terjedni egy szerelő rossz híre főleg a facebook korában meg a google értékelések korában.
2020. nov. 16. 23:00
 47/60 anonim ***** válasza:
89%
Mekkora kamukérdés. Jól megetettétek a trollt.
2020. nov. 17. 01:21
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

Tudod hány autó szélvédőjét cserélik, pl kavicsfelverődés miatt? Ezek szerint az mind beázik és viszik őket a bontóba?

Semmi baja nem lesz. A gyárban sem űrlényeg szerelik be a szélvédőt, hanem ugyan olyan szerelők, mint amilyenek ott vannak, ahova most is vitted a kocsidat. Ha gyári szélvédő helyére gyárit tettek be, semmivel nem ér kevesebbet az autód, sem forintra, sem használati értékben.

2020. nov. 17. 07:25
 49/60 anonim ***** válasza:
100%
#47: en tartok tole, hogy nem kamu...
2020. nov. 17. 11:04
 50/60 anonim ***** válasza:
90%

Nem, nem kamu tényleg van ilyen. Ugy ilyen vagyok a számtech témába. Milyen géped van? Fekete.. de autóknál főleg VAG fel tudom sorolni az összes motorkódot 1995-től.

Ez egy H Astra mert cr dízel nem volt G Astrába. De ez lejöhetett volna. Bár a lendkerék a ciki mert duplatömegü és az nem 60 ezer.

2020. nov. 17. 11:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!