Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átvert a szerelő?

Átvert a szerelő?

Figyelt kérdés
Múlthét csütörtökön elvittem az autómat, hogy cseréljenek kuplungot és lendkereket. Azt igérték hogy péntekre kész lesz minden. Pénteken felhivott a műhely vezetője, hogy sajnos baleset történt a műhelyben, és betört az autóm szélvédője. Már késő volt, hogy alkatrészt rendeljenek, ezért leghamarabb csak hétfőn (azaz ma) tudják kicserélni. A kellemetlenség miatt felajánlotta, hogy nem számítanak fel munkadíjat a kuplungra, és az alkatrészt is importőri áron adják. Hirtelen megörültem, hogy 60ezret spórolhatok, és azonnal elfogadtam az ajánlatot. Azóta megbántam, mert a barátnőm szerint igy most bármikor beázhat majd az autóm, és sokkal kevesebbet is ér, miután szélvédőt cseréltek. Igy most mennyivel ér kevesebbet az autóm? Opel Astra 2008, ecotec 1.7diesel motoros.

2020. nov. 16. 19:57
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted, hogy a cserélt szélvédő nem csökkenti az autó értékét? Minek kérdezel, ha leszarod, hogy mi mit írunk? Barátnődnek meg mond meg, hogy olyan dolgokkal foglalkozzon, amihez ért, és ne a bullshitet terjessze.
2020. nov. 16. 21:39
 32/60 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire átverve érzed magad, nosza, add el az autód! Hirdesd meg annyiért, amennyit szerinted most érne eredeti szélvédővel!

Aztán vegyél egy másikat, amiben gyári szélvédő van... szerinted...

2020. nov. 16. 21:41
 33/60 anonim ***** válasza:
100%

Az általad említett autók működőképes, magyar papíros, érvényes műszaki vizsgával rendelkező példányai jelenleg 590 ezer és 2 290 ezer Ft között mozognak egy hazai, használt autókkal foglalkozó oldalon.

Tehát te akár az autód piaci értékének 10%-át is "megkereshetted" ezzel a kis, és tényleg bármikor bekövetkezhető kellemetlenséggel.

Mégis mit vársz?

2020. nov. 16. 21:46
 34/60 anonim ***** válasza:
G vagy H Astra?
2020. nov. 16. 21:47
 35/60 anonim ***** válasza:
62%

Óra szerint mennyit futott? Műszakija meddig van? Milyen karosszériaváltozat? Milyen színű?

Jó lenne kicsit több adat a tisztábban látáshoz...

2020. nov. 16. 21:48
 36/60 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a szélvédőragasztók összetételét úgy lövik be, hogy nyáron elkezdjen a melegtől leválni. Floridában b+ nem lökhetsz egy padlót nyár közepén, mert az öledbe szakad a szélvédő. Egy nagyon kicsit azért biztos lehet téged is szeretni az eszedért.
2020. nov. 16. 21:49
 37/60 A kérdező kommentje:
Milyen g vagy h? Már irtam hogy Opel Astra 2008
2020. nov. 16. 21:50
 38/60 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan azzal a technikával teszik be mint a gyárit.... idővel ha elég kavics verődött fel azt is cserélni szokták.

Nyugodj meg. Kaptál ingyen egy szélvédőt plusz spóroltál egy rakat pénzt.

2020. nov. 16. 22:00
 39/60 anonim ***** válasza:
100%

Szoval a 12 eves autodnak szerinted szignifikansan csokkentette az erteket, hogy zsir uj szelvedo kerult bele es kaaaaaaarteeeeriiiiitest akarsz mert teged 'megfosztottak' az autodtol.

Gratulalok, ezennel megnyerted a het hulyeje cimet itt, a gyk-n. Eros a mezony, az biztos, de te nagyon igyekeztel.

Na, menj szepen aludni, holnap munkanap, szerintem alig varod hogy mindenkinek elmeselhesd bent hogy teged hogy megkarositottak. Ha tovabbra is forr benned a tehetetlen duh, tudok mondani jo ugyvedet, aki majd szepen elmagyarazza olyan nyelven amit te is megertesz (30e/ora rezsioradijjal), hogy hulye vagy.

2020. nov. 16. 22:04
 40/60 anonim ***** válasza:
94%
#37: 2008-ban még mindkét generációt gyártották. A régebbi fejlesztésű G astrát (astra classic néven) és az újabb H astrát is.
2020. nov. 16. 22:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!