Szerintetek van olyan hogy valaki nem tud megtanulni vezetni?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és meglett a jogosítványom. 100 órát vettem mire eljutottam a vizsgáig, azon elsőre átmentem viszont nem érzem azt hogy tudnék vezetni. Az oktatóm is azt mondta egy ismerősnek hogy nem tudja milyen csoda folytán mentem át a vizsgán. :( Azóta 2x voltam gyakorolni a tesómmal és ő is azt mondja hogy nem tudok vezetni... Autót szeretnék venni de nem tudom van e így értelme?!2020. okt. 26. 08:37
11/15 anonim válasza:
nézd meg a sofőrők című viasat tv műsort 10 részes, megrendezett, de alapvetően rávilágít arra a tényre h igaziból is vannak anti tálentumok az utakon. Ismerek olyan nőt aki parkolóban megkért 1 férfit hogy álljon be helyette mert nem tud xD
13/15 anonim válasza:
#9: nagyon jól leírtad a lényeget.
14/15 anonim válasza:
Senki sem a kötelező 30 alatt tanul meg vezetni.
Az csak egy alapot ad, tudod kezelni az autót meg kb nem okozol balesetet.
100 órát kellett venned? Azért ez elég szagos nekem. Gondolom mentek a Tesco körök, a 30 perces órák, meg a délután 4es dugóban ácsorgások nem?
15/15 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, mi az ami nem megy?
Nem mindegy ugyanis, hogy az autó kezelésével van a gond, azon segíthet az automata váltó, vagy a figyelem megosztás, a helyes reakció a hiba... utóbbi esetben mondjuk azt, hogy képtelen megtanulni vezetni.
Ritka, de van olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!