35 éves kor felett még érdemes megtanulni vezetni?
Figyelt kérdés
Eddig mindenhova gyalog/biciklivel/tömegközlekedéssel jártam.
Ilyen öreg korban még meglehet szokni az autóvezetést?
2019. aug. 26. 11:56
3/13 anonim válasza:
Még akár 60 évesen is, bármikor szükséged lehet rá.
4/13 anonim válasza:
Persze. 35 évesen még bőven fiatal vagy ahhoz hogy öregnek nevezd magad. Nem egy olyan embert ismerek aki 30-40 évesen rakta le a jogsiját. A szomszédnő 43 évesen tette le például aztán mivel napi szinten szüksége volt az autóra így szépen lassan meg is lett a rutinja és nagyon jól vezet, ügyesen, balesetmentesen. Bátyám 30 évesen rakta le, ő is jól vezet.
6/13 anonim válasza:
Mért, aki 35 éves, az már fél lábban a sírban van?! :D
70 év körül már valóban érezhetően romlanak a reflexek. Abban a korban már tényleg csak az vezessen, aki testileg, szellemileg alkalmas rá. De 35 évesen???
Volt munkahelyemen az akkori főnökasszonyom 50+ évesen gondolkozott rajta, hogy megtanul vezetni, mert így a céges utakra is mindig valamelyik beosztottjának kellett kísérgetnie. Azóta már nem dolgozom ott, nem tudom azóta letette-e már a jogsit.
7/13 anonim válasza:
Én is akkörül tanultam meg. Természetesen érdemes. Akkor lennél öreg hozzá ha hetven lennél.
8/13 Hovarju válasza:
Tanulni mindig érdemes.
én már majdnem 40 voltam, amikor lett jogosítványom. Elsőre sikerült minden vizsgám és azóta is napi szinten vezetek és nagyon szeretem.
10/13 anonim válasza:
A tudás az egyetlen kincs, amit nem vehetnek el tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!