Deszkázni szeretnék elkezdeni és vettem egy deszkát de kissé nehézkes megtanulni. Mit lehetne csinálni? A nehézség okát bővebben leírom.
A közelembe nincs tér ahol lehetne deszkázni csak utcán tudnák. Viszont csak néha van rá időm napközben de olyankor megzavar a sok ember, nem merek a közelükbe menni deszkával, mert nem barátságos emberek élnek itt alapjáraton és ha esetleg nekik mennék hiába a bocsánat kérés még ha csak egy kicsit is súrolnám.
Azt hallottam, hogy ha nagyobb és puhább kereket teszek a deszkára az alap gurulás könnyebb és stabilabb lesz. Ez mennyire igaz vagy mennyire segítene? Ha igen milyen kereket válasszak?
Amúgy ezt a deszkát vettem
54mm-es a kerék azt írja, hogy puha, de számomra keménynek tűnik O.O
Én ezt néztem ki hozzá
Már ránézésre is puhább :'D És nagyobb az meg egyértelmű Nincs rá sok pénzem 10ezer felé nem nagyon szeretnék menni. Mert láttam, hogy szakboltban 8ezer alatt nem is volt. Előre is köszi a válaszokat!!
(Kérdező vagyok, csak laptopról írtam és ott él van mentve annak a fióknak a jelszava és régi email címmel volt regélve ezért inkább csináltam új fiókot telefonra)
Egyenes normális sík terepen normál sebességgel egyenesen tudok menni. Otthon nincs sehol a lakásban hely hogy gurigázzak. A legnagyobb táv amit úgy tudok megtenni hogy ne keljen éles kanyart vennem bútor fal vagy ajtó miatt az kb 2-3m. Annyit még tudok menni sima talajon. Trükközni meg otthon nem lehet mert kicsit zsúfolt a lakás még amúgy is zajos lenne. Nagyobb lenne a bajom otthon esétől mert ránthatom magamra a dolgokat vagy borulnának vagy családból esnék valakire. Így nem igen megy otthon. Én is gondoltam rá S próbáltam is. Illetve a grip tape vagy hogy írják nagyon rátapad a zoknira és otthon nem cipőben mászkálunk. Így nehézkes
a griptape majd le fog kopni vagy ha nagyon nem szimpi neked ki birod cserelni
szerintem menj be egy skeat shopba ott ajanlanak majd rá kereket mert nem tok mindegy hogy csak mesz vele vagy trukkozol. ott ertenek hozza majd adnak tanacsot
Kedves utolsó!
A grip tape-val alapból semmi gond, csak a zoknimhoz tapad cipőben teljesen jó. Azt írtam, hogy otthon cipő nélkül nem tudok rajta menni ha van rajtam zokni. Mert cipővel lakásban nem mászkálunk. A kereket lemosni rendesen tudtam S használni de ha a cipőmet mosom annak száradnia kell S mire mindennel végzek már nincs is időm.
Amúgy én is gondoltam hogy elmegyek egy boltba ott kérni kereket de megnéztem az áraikat és mint a kérdésekben is írtam az árak ALJA volt 8 ezer.
Illetve nagyon trükközgetni sokat nem akarok leginkább csak menni vele. 1-2 trükköt szeretnék mert tetszik és egyszerű de nagyon többet nem
óó hatalmasat tévedsz a trükkök nagyon egyszerűnek tűnnek de nem azok sőt...
minden trükk alapja az ollie azaz ugratás ha azt nem tanulod meg tökéletesen semmi nem fog menni és annyi cipőd szét fog menni tőle mint az állat.
es hiaba hyakorolsz a lakásba sokra nem mész vele menj le az utcára ott menjél vele és majd belejössz menni egyszerű vele egy nap alatt meg tanulsz.
és 8 ezerért még használtan sem találsz norlmáris kereket csak szólok a norlmáris kerekek 15 ezertől kezdődnek na meg a függőnek is norlmárisnak kell lenni hogy tudj vele norlmarisan kanyarodni meg ha akarsz trükköket csinálni ne szakadjon ki egyből.
+ ezzel a deszkával max az olliet meg a pop shovitot fogod tudni meg csinálni mert ha nagyobb helyről le ugraasz 2 törik a lapja.
meg még menni se olyan jó ezzel a deszkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!