Kővári Barna jelzáloghitelt vett fel a szülei házára.
Te 30 ezer forintból szeretnél Rallyezni?
Haggyukmár..
Vegyél egy Ps3-at,és azon csapasd...
2014. szept. 16. 19:26
2/7 anonim válasza:
A rally nem egy olcsó dolog. Alapból futamonként lehet cserélni az olajat, gumikat, és benzinből is 20-30 litert esznek (jó esetben) mivel folyton pörgetni kell. Dízellel nem érdemes, egy év után kuka lenne a motor. És akkor még nem volt futóműállítás, motorkarbantartás, meg hasonló versenyenként elvégzendő dolgok.
Maga az autó lehetőleg hátsó- vagy összkerekes legyen. Ha nagyon szűken állsz, akkor egy Lada bőven jó. Persze az átalakítások miatt az sem lesz olcsó.
2014. szept. 16. 19:49
3/7 A kérdező kommentje:
Ne értsetek férre... nem én állok szűkén csak nem szeretnék egy tanulókocsira több milliót kicseszini. mivel az első pár kör alatt biztos hogy lehúzok vele pár fát... értitek nem? valamint meg inkább szerelek be biztonsági felszereléseket mint hogy 3 kategóriával feljebb nézelődjek... nem meghalni akarok csak kipróbálni egy új dolgot
2014. szept. 16. 20:14
4/7 anonim válasza:
én BMW 640d gran coupé-t ajánlom nekem az van azzal driftelgetek meg csikorgatom a kereket de apucinak nem merem elmondani meg ugrattam is már vele 100 on bebaszódott a fejem a tetőbe meg a csomagtartóba szétrobbant a szénsavas üdittö coca cola típusu üdittö
2014. szept. 16. 20:17
5/7 anonim válasza:
Ralira dizel? Ez komoly? Nagyon nem vagy benne a témában.
Valami olcsó hátsókerekest vegyél, vagyis a szokásos: Lada, régi BMW-k, esetleg Ford Sierra.
2014. szept. 16. 20:33
6/7 A kérdező kommentje:
A ladáknak nincs gond az üzembiztosságával?? nem fog ott hagyni valahol???
2014. szept. 16. 20:56
7/7 A kérdező kommentje:
Illetve mit vegyek? a neten találtam egy gyönyörű ladát (1500) tökéletes szinte új állapotban vagy vegyek egy ramatyabb állapotű BMW-t
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!