Kresszt hogyan érdemes megtanulni?
Figyelt kérdés
Bemenni órákra, vagy e-learninggel?
Az oktató azt mondta, hogy aki otthon tanulja e-learninggel azok közül nagyobb számban tudtak sikeres vizsgát írni.
2016. jún. 9. 08:01
1/3 anonim válasza:
Amikor még én vizsgáztam, nem volt olyan hogy e-learning. Rendesen bejártam az órákra, odafigyeltem, jegyzeteltem, otthon átolvastam őket. Igaz hogy mellette ugyanúgy gyakoroltam az oktatóprogramot is. Ugyanis a kérdésekre a választ, csak az oktatóprogrammal tudod begyakorolni. De számomra mindenképpen hasznos volt, ugyanis sok mindent átbeszéltünk együtt, számos olyan dolgot is, amire az oktatóprogramon vagy a könyvön keresztül nem jönne rá az ember. Igaz hogy egy kiscsoportban voltam, tehát voltunk összesen vagy 8-an. Szerintem amúgy aki nem veszi a dolgot félvállról, annak mindegy hogyan csinálja, könnyen sikeres vizsgát tud tenni. Nem egy bonyolult dolog a kresz, csak úgy mást, ezt is tanulni kell.
2/3 anonim válasza:
Őszintén szólva én is azt mondanám amit az első.
Alapból nem értem ezt az e-learning dolgot, mert ahogy néztem, ez plusz pénzbe kerül. Logika szerint viszont pont hogy a tantermes kéne hogy drágább legyen. :D
Ott azért nagyon sok extra infóhoz jut az ember, meg hasznos tanácsokhoz. No meg jobban segít az egésznek a logikájának a megértéséhez, amivel sokkal könnyebb átmenni a vizsgán szerintem.
Ennek ellenére én is azt javaslom, hogy nem elég csak erre támaszkodni. Rengeteg helyről le lehet szedni gyakorlóprogramokat, és ha napi egy, vagy fél órát rááldozol, hatalmas előnyre tehetsz szert.
3/3 anonim válasza:
Az orakra jaras onmagamban keves, szerezz be egy konyvet is melle es jo lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!