Autóakkumulátort fele feszültséggel fel lehet még támasztani?
13.2V 3A-es töltőm van csak (régi szovjet, semmit nem lehet állítani rajta, ennyivel tölt, se többel se kevesebbel)
Rákötöttem, ahogy elréte a 13.2-t levettem, rámértem az akkura kapocsfeszként, 12.80, másodpercenként csökkent 1 század voltot. 11.68 nál már belassult, 11.23 nál áll most. óránként csökken 2 század voltot.
Fel van töltve teljesen savval, az még a gyári ami benne van. csavarhúzóval kitekertem a 6 sapkát, mindegyik a maximum alatt volt egy kicsivel.
És azt lehet javítani? Felgyülemlett a lerakódás oké.. de akkor kuka, vagy lehet vele kezdeni valamit? jó, most nem azon szarozok, hogy nem akarok újat venni, csak imádok ilyenekkel foglalkozni és inkább megcsinálom magamnak...
Az akku az gyári akku, renault-nissan 12V 70Ah 720A
Renault megane rs a kocsi, 2 éves. az akku is 2018/4/21-es beszerelés. Az adattábláján van egy címke pecséttel
Azért a tudomány kategória erre nem az igazi.
Jobb válaszokat kapnál az autós kategóriában.
5: nincs gari az autóra :)
6: jaaa, tényleg. Megpróbálom, köszi! Megkeresem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!