Mi történik ha krokodilcsipesszel áramkört hozunk létre egy autoakkumulátorral és egy ember fejével úgy hogy a fülére tesszük az elektródákat?
Egy 12V-os aksiról nem hinném, hogy bármi komoly dolog történne. Nagyon kis áramok folynának ott.
"És ha egy nőnek a melleira csatlakoztatjuk akkor tényleg megsülhet és kidurranhat a benne lévő zsír?"
Alkalmazott tudományok? :))
Egyébként ha megsül bármi is, akkor már rég nem élne az illető. A szíve hamarabb fogja felmondani a szolgálatot, mint a melle.
Még a 24 voltos teherautó-akkuval sem.
Az emberi testnél kiloohm szintű ellenállásokról beszélünk.
Persze ez főként a bőr ellenállása, annak vastagsága testterületenként más, beleszól az is, hogy száraz vagy nedves stb. Nagyon kényes bőrfelületeken át egy 24 V már csúnyán kellemetlen lehet.
Beszúrt tűkön át már más a helyzet. Úgy még egy szívet is meg lehet állítani rossz esetben.
oszt enis lattam, ezt a bikazasokot,
egyszer lealtunk egy szep fouton mert leallott az oto,
es ecaka fele volt az idojaras,
ok azt mondtak nekem hogy elmennek befele egy varosba hoznak krokodilkabel,
es amikor kiszallottam az otobol hult helyem volt a hatso ulesen amire ok visszaertek,
es lattam hogy hogy bebikaztak az akumulatorom,
de rendesen hazavagott engem mert elkezted maceralni a krodol veget, es dumaltunk en meg letesteltem magam es megerintettem a nagy diskuracioba a pozitivumot a akumulacion,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!