Autópályára hány lóerős autót érdemes vàlasztani, 1,5tonna saját tömeg mellett?
Autópályára hány lóerős autót érdemes vàlasztani, 1,5tonna saját tömeg mellett?
Àtlagos vezetési stílussal.
2008 körüli német TDI.
#39: egy ~110LE Passat szerinted szétesik 130-nál? szerintem nem.
De még a Golf vagy egy Astra sem.
A kis autók zajosak és pattognak, hiába veszel egy Abarth 595-öt, nem lesz jó vele pályázni, pedig az aztán nagyon megy.
De ha van egy normál tengelytávú kasznid egy átlagos motorral, akkor pár 100 km nem gond.
#41: Senki nem beszélt 110 lóerős Passatokról :D
Itt mindenki azt ugatja, hogy ami tud menni 90-nel, azzal már tökre lehet pályázni. Itt 50-60 lóerős autókat magyaráz mindenki, hogy azzal már lehet. Persze, lehetni lehet.
Amúgy az én válaszom a kérdésre le van írva korábban, teljesen egyszerű mondatban.
"Olyan autóval AJÁNLOTT pályázni, ami erőlködés nélkül képes tartani a 110-120-130-cas tempót".
Ennyi. Nem írtam hozzá lóerőt. De nyilván való, hogy erre egy 60 lóerős kocsi nem a legjobb választás. Attól függetlenül, hogy tudnak menni azok is 100-zal...
Az embberek nem értik mi a különbség a minimum és az ajánlott teljesítmény között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!