Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A magyarok többségének mi a...

A magyarok többségének mi a véleménye arról, hogy 200+/250+ ezer kilómétert futótt bontószökevényekkel járnak?

Figyelt kérdés

#bontószökevények
2020. aug. 30. 20:07
1 2 3 4 5 6
 31/59 walk w1th mee ***** válasza:
46%
w210 2.2cdi mercinkben mindjárt 400k. van,óra szerint aztán kitudja?! És még sem bontószökevény,2év alatt 60ezer km ment bele.
2020. szept. 1. 08:30
 32/59 anonim ***** válasza:
43%

#30, van olyan aki csak azért kidobja a telefonját, mert új kell?! :O Ezt én sem tudom megérteni. Általában én is addig használok egy telefont, amíg valami baja nem lesz és már megjavíttatni sem érdemes. Átlag 4-5 évig használok egy készüléket. De volt olyan is, ami 7 évig húzta nálam. A mostani 2,5 éves, eszem ágában nincs másikat venni.

Autóknál is ha egy régebbi autó teljesen kielégíti az igényeimet, akkor minek milliókért másikat venni?! A 2000-es évek, közepén-végén, tehát a most 10-15 éves autók és a mostaniak között nincs hatalmas műszaki szakadék. A formaterven, és a kibocsájtáson persze faragtak, bejöttek a hibridek, akkor még nem volt AndroidAuto/CarPlay. De ezek csak részletkérdések. Egy hagyományos hajtású mostani autót nem érzek semmilyen szempontból űrhajónak egy 10-15 éveshez képest.

2020. szept. 1. 13:25
 33/59 A kérdező kommentje:

Egy tízéves vagy idősebb autó napi használatban teljeskörű felújítás esetén is valószínüleg életveszélyes.

A magyarországi ilyen vén, és már nem is öreg autók hány százaléka lehet teljesen felújítva?

Komoly balesti kockázatot jelent minden öregautó is.

2020. szept. 1. 14:18
 34/59 anonim ***** válasza:
15%

Ezért gyűjtöttem petíciót, higy az ilyen swiftnek nevezett csóró mobilokat tiltsák ki, nem lehet tőlük haladni.

Egyébként amíg le nem tiltották, a büntetőfékezők szakszervezete csinalt egy statisztikát 3 évnél nem idősebb autók 4%-a kapott büntetőfékezést, 70% 12 év feletti. A csórók autói nem, hogy nem valók az utakra egyenesen szánalmasak. Mit gondolsz, hány új autó szenved természeti kárt? 5% mert aki igazán figyel az autójára az garázsban tartja. Nem a lakótelepen kinn ahol megsérül.

2020. szept. 1. 14:26
 35/59 anonim ***** válasza:
38%

10 éves csotrogány autó már matuzsálem, akár veterán minősítést is kaphatna. Jó vicc. :D

Egy karbantartott, nem az utcán rohasztott 2010-es autó mitől olyan életveszély? Gondolom ahol te élsz, a 4-5 éves autókat sorra adják le a bontóban...

2020. szept. 1. 15:06
 36/59 anonim ***** válasza:
69%
Akiben ilyen abszurd és számomra érthetetlen gondolatok merülnek fel, hogy egy 200 ezret futott kocsit le kell selejtezni függetlenül a korától, meg hogy a 10 éves autók életveszélyesek, azt nem lehet meggyőzni semmivel. Vagy nagyon jó troll, bár a kommentek alapján attól tartok, hogy teljesen komolyan gondolja. Mondjuk én is hallottam olyanról, hogy egy csávónak kicsit túlmelegedett a hűtővíz a kocsijában, de amúgy semmi komoly baja nem lett, de még véletlenül se javíttatta volna meg, vagy adta volna el, hanem bevitte a bontóba 20 euróért:D Úgyhogy aki azért vesz pár évente új kocsit, mert balesetveszélyessé válik meg elfárad az anyag, annak egészségére, szerencsére nekünk senki nem tart pisztolyt a fejünkhöz, hogy lecseréljük a 15 éves “bontószökevényeinket”. A régi kocsik kitiltása is még messze van nálunk, nem tudom hány év múlva jön el az, hogy nem használhatom a 2004-es szívó benzinesemet, de 10-20 évre nyugodtan tervezek vele.
2020. szept. 1. 16:14
 37/59 A kérdező kommentje:

Az autó csak egy fogyasztási cikk a sok közül, visszont a gépjárműved másokra is lehet életveszélyes. A közúti közlekedés veszélyesüzem.

A személyautókat meg nagyon max. 250 ezer kilómétere tervezi már több évtízede.

2020. szept. 1. 16:29
 38/59 anonim ***** válasza:
70%
Te már csak tudod...
2020. szept. 1. 17:01
 39/59 A kérdező kommentje:

Mindenki tudja, aki nem fogja be a szét és füllét.

2020. szept. 1. 17:17
 40/59 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg rajtad kívül senki sem tudja.
2020. szept. 1. 17:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!