A magyarok többségének mi a véleménye arról, hogy 200+/250+ ezer kilómétert futótt bontószökevényekkel járnak?
#30, van olyan aki csak azért kidobja a telefonját, mert új kell?! :O Ezt én sem tudom megérteni. Általában én is addig használok egy telefont, amíg valami baja nem lesz és már megjavíttatni sem érdemes. Átlag 4-5 évig használok egy készüléket. De volt olyan is, ami 7 évig húzta nálam. A mostani 2,5 éves, eszem ágában nincs másikat venni.
Autóknál is ha egy régebbi autó teljesen kielégíti az igényeimet, akkor minek milliókért másikat venni?! A 2000-es évek, közepén-végén, tehát a most 10-15 éves autók és a mostaniak között nincs hatalmas műszaki szakadék. A formaterven, és a kibocsájtáson persze faragtak, bejöttek a hibridek, akkor még nem volt AndroidAuto/CarPlay. De ezek csak részletkérdések. Egy hagyományos hajtású mostani autót nem érzek semmilyen szempontból űrhajónak egy 10-15 éveshez képest.
Egy tízéves vagy idősebb autó napi használatban teljeskörű felújítás esetén is valószínüleg életveszélyes.
A magyarországi ilyen vén, és már nem is öreg autók hány százaléka lehet teljesen felújítva?
Komoly balesti kockázatot jelent minden öregautó is.
Ezért gyűjtöttem petíciót, higy az ilyen swiftnek nevezett csóró mobilokat tiltsák ki, nem lehet tőlük haladni.
Egyébként amíg le nem tiltották, a büntetőfékezők szakszervezete csinalt egy statisztikát 3 évnél nem idősebb autók 4%-a kapott büntetőfékezést, 70% 12 év feletti. A csórók autói nem, hogy nem valók az utakra egyenesen szánalmasak. Mit gondolsz, hány új autó szenved természeti kárt? 5% mert aki igazán figyel az autójára az garázsban tartja. Nem a lakótelepen kinn ahol megsérül.
10 éves csotrogány autó már matuzsálem, akár veterán minősítést is kaphatna. Jó vicc. :D
Egy karbantartott, nem az utcán rohasztott 2010-es autó mitől olyan életveszély? Gondolom ahol te élsz, a 4-5 éves autókat sorra adják le a bontóban...
Az autó csak egy fogyasztási cikk a sok közül, visszont a gépjárműved másokra is lehet életveszélyes. A közúti közlekedés veszélyesüzem.
A személyautókat meg nagyon max. 250 ezer kilómétere tervezi már több évtízede.
Mindenki tudja, aki nem fogja be a szét és füllét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!