A magyarok többségének mi a véleménye arról, hogy 200+/250+ ezer kilómétert futótt bontószökevényekkel járnak?
240 ezer mérföld van az autómban, de a kedves édesanyád inkább bontószökevény mint ez. Maradjunk ennyiben. :D
Ja, éppen renoválok egy másikat abban is van vagy 350 ezer km. :)
245.000 km van benne. Bármikor odaállok bármi mellé a bontószökevényemmel...
De talán azért, mert erre van pénze az embereknek
Hát van akinek ugye csak kell valami doboz ami elviszi két pont között, mert vagy nincs megfelelő tömegközlekedés, vagy nem akar rajta balhézni a tesókkal. Ilyen "mind1 csak guruljon és ne rohadjon le 2 nap után" autókat bőven lehet venni 600-700 körül, nyilván annak megfelelő esztétikai állapotban.
Aztán van a másik csapat, az olcsó telepi hülyegyerekek, ők ugyanennyiért (vagy inkább még kevesebbért) nem közlekedési eszközt akarnak, hanem menő sportkocsit csajozni/villogni. De büdzsé híján marad a 30 éves szétrúgott bömös négyszázé', lízingre, mert persze kötelező, hogy a málló vakolatú összefirkált panel alatt bömös/ójdi/merdzsó álljon, azért ők mégis csak valakik, hogy elhozták a bontó elől, mert még gurul és mert 30 éve még prémiumnak számított.
Szerintem az autó egy használati/ munkaeszköz. Egy 24 éves, jó állapotú autóm van. Bár tudnék venni újat is sosem fogok, ha arra rányitják az ajtót vagy bele tolatnának biztosan meghalnék.
Szerintem ez így a gazdaságos
Nagyon sok bontószökevény van az utakon! Km-től függetlenül.
Egy udvaron van a műhely (ahol alkalmazott vagyok) és egy vizsgabázis. Nagyon sok ipari hulladék megfordul mind a két helyen. Hozzánk hozzák "rendbe tetetni", majd viszik át a vizsgaállomásra.
Ha látnátok.. nem vennétek idős, 15-20+ éves autókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!