Sokadjara nem sikerult a forgalmi vizsgam mit csinaljak?
Sajnos 4. re is sikerult megbuknom a forgalmi vizsgán es mar tenyleg nem tudom mit csinaljak. Atmentem masik oktatohoz, masik varosba stb. de egyszeruen nem sikerul.
Valamin mindig sikerul bepanikolnom es nagy hulyeseget csinalnom pedig amugy az oktatom is mondja hogy ugyesen vezetek meg mar regota lehetne jogsim stb.
Mindig annyira izgulok hogy parkolasnal kb a kuplungot alig birom nyomni es remeg a labam.
Az teny hogy kicsit siettunk vele es az elso oktatom nem volt valami jo de nala is sikerulhetett volna.
Csomo ismerosomnek meg van már es vezetnek en meg csak szoszerint szenvedek es ideges vagyok de mar nagyon sok ido es penz belement szoval nem tudom hogy mit csinaljak.
Emellett ha kovetkezore nem sikerul csinalhatom is a valamilyen vizsgat hogy alkalmas vagyok e vezetesre. Viszont ahhoz kepest hogy 4.re vizsgazom kb 60 oranal jarok. Valami tipp mit csinaljak? (kresz tok jol ment meg szerettem az elsore meglett)
Tudom már nem aktuális, de nekem 4. re lett meg 13-án.
Ugyanaz a vizsgabiztis volt aki a 3.-on. Mondtam az oktatómnak, hogy nem vagyok emiatt nyugodt.
Azt mondta, mert ideges akarok lenni. Ha el akarom rontani, negyedikre is elrontom, ha meg át akarok menni, átmegyek. Döntsem el. Eldöntöttem és átmentem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!