Sokadjara nem sikerult a forgalmi vizsgam mit csinaljak?
Sajnos 4. re is sikerult megbuknom a forgalmi vizsgán es mar tenyleg nem tudom mit csinaljak. Atmentem masik oktatohoz, masik varosba stb. de egyszeruen nem sikerul.
Valamin mindig sikerul bepanikolnom es nagy hulyeseget csinalnom pedig amugy az oktatom is mondja hogy ugyesen vezetek meg mar regota lehetne jogsim stb.
Mindig annyira izgulok hogy parkolasnal kb a kuplungot alig birom nyomni es remeg a labam.
Az teny hogy kicsit siettunk vele es az elso oktatom nem volt valami jo de nala is sikerulhetett volna.
Csomo ismerosomnek meg van már es vezetnek en meg csak szoszerint szenvedek es ideges vagyok de mar nagyon sok ido es penz belement szoval nem tudom hogy mit csinaljak.
Emellett ha kovetkezore nem sikerul csinalhatom is a valamilyen vizsgat hogy alkalmas vagyok e vezetesre. Viszont ahhoz kepest hogy 4.re vizsgazom kb 60 oranal jarok. Valami tipp mit csinaljak? (kresz tok jol ment meg szerettem az elsore meglett)
Inkább engem nyugtassatok!
Kedden vizsgázom sok órával.
Ma nagyon másképp vezettem, mint szoktam azt mondta az oktató.
Én is éreztem, hogy szétcsúsztam, de hányingerem volt és fájt a hasam. Az oktatómnak is. Neki még a feje is fájt a front miatt.
Nemtudom mi lesz kedden.
A mai órát nézve, esélyem sincs.
#20 ne szivd fel magad, az en ismeroseimnek meg a 80szazaleka azt tamasztja ala, amit en mondtam,ugyhogy majd elengedem, ha felfogod, hogy nem te szrtad a spanyol viaszt.
#21 utolso alkalmakkor altalaban rosszul vezetnek, ha eddig ment, akkor nem lesz gond.
#22 oké legyen neked igazad, nehogy emiatt eret vágj magadon, legyen tied az utolsó szó :D
Igaz nekem ismerőseim egy 120 ezres városban csinálták és 4-5 fix útvonal volt, és pont úgy volt minden, én egy 50 ezres városban csináltam, pont úgy volt, minden környékbeli oktató szerint pont így volt, de elhiszem, hogy ti megszívtátok csak engedd már el végre. Annak úgy kell lennie fixen, ha máshogy van, akkor kicsesztek veled. Én konkrétan leírva is láttam az útconalat meg h xy utca második szakaszán megfordulni stb
Nem tudom mit vered magad 22-es, de nekem is fix útvonal volt, úgy, ahogy előttem leírták, meg az előző oldalon. Én asszem talán húztam is egy számot, már nem rémlik teljesen, mert izgultam, de azt tudom, hogy számozott útvonalak voltak, amik pont úgy voltak megtervezve, hogy abból kettő külterületre vitt, majd vissza a városba, onnan rutinpálya, másik kettő meg csak a belvároson belül. Mondta az oktató, hogy négy havonta változtatnak egy-két utcát az útvonalon, hogy ne mindig ugyanaz legyen, de mindig időben tudják, hogy mik lesznek, és automatikusan arra készítenek fel.
Szóval nem kell hőbörögni, te se f.stál spanyol viaszt, visszább vehetsz nyugodtan!
Kecskeméten ha jól emlékszem 36 vizsga útvonal van, gondolom nagyobb városban még több.
Van még pluszban vagy 40-50 feladat is ami közül választani kell pl. y fordulás... Nem hiszem hogy bárki a 40 óra gyakorlás alatt be tudja tanulni.
“Van még pluszban vagy 40-50 feladat is ami közül választani kell pl. y fordulás...“
Miről beszélsz? Két k.va feladat van. Y meg egyíves megfordulás. Ezen kívül parkolások csak. Asszem egyet kell belőle megcsinálni, már nemtom pontosan. Ez az egy, aminek nem fix a helye, mert ugye ez forgalomtól függ. Egyébként meg nem is annyira kéri, mert nem tudom ti hol voltatok, de egyébként a vizsgabiztos nem is szokott megszólalni, az oktató mondja az utasításokat az ÚTVONAL szerint, ami FIX. Hoppá! Na irt bukott ki végleg a dolog. Nekem az oktató vizsga előtt mondta is, hogy vizsgán is csak rá hallgassak, ha mond valamit a biztos, hogy erre menjek stb. nehogy azt csináljam. Csak azt csináljam, amit ő mond.
Amúgy a tizenvalahanyadik válasz óta ezen a retkes fix útvonalon megy a vita. Ha elkezdek könyörögni, vagy ilyesmi, akkor végre le lehet szakadni erről a témáról? Elhiszem, hogy ti nagyon ügyes császárgyerekek voltatok, nektek nem volt fix útvonal, meg ismerőseiteknek sem, mert ők is nagyon király gyerekek, attól még mindenütt máshol az volt! Jobb lesz törölni is a kérdést a listámból, nincs sok türelmem a birkákat terelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!