Csütörtökön lesz a második forgalmi vizsgám! Valami tipp hogy ne izguljak?
Első vizsgámon egy szigorú biztost kaptam aki el is nézett nekem egy jobb kezest de sajnos a vizsga vége előtt 5-10 perccel egyenesen kellett volna mennem a lápánál de elmentem jobbra irányjelző nélkül..Minden feladatot megcsináltam minden tökéletes volt..Pénzt sem adtam..
Sajnos június 18.án vezettem utoljára de a vizsga előtt vezetek még egy utolsót meg Apukámmal parkolunk még párszor..Valami tipp esetleg hogy nem izguljak?Mert már nagyon szeretném a jogsit..Fizetni mennyi érdemes?
Nézd... az, hogy csak a második ordas hibádra buktatott meg azt jelzi, hogy éppenhogy nem szigorú hanem extrém módon engedékeny.
De adok egy tippet: fogadd el, hogy rajtad kívül az égvilágon senkit sem érdekel, hogy átmész-e vagy sem. Nem fog bekerülni a történelem lapjaira sem a bukásod sem a sikeres vizsgád. Nekem ez a gondolat szokott segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!