Csütörtökön forgalmi vizsgám! Tippek? Tanácsok?
A tippem, hogy ne izgulj! Tudom, hogy ez lehetetlen, de próbáld meg! Gondold azt hogy mennyi embernek van jogsija, akinek nem kéne :)
Havas út.. Hát a fékezést inkább úgy csináld, hogy hosszabb részen és kisebbeket. Hogy nehogy kipördüljön az autó. Ahol jég van, ott gáz a dolog. Parkolásnál vigyázz, mert van hogy a jégen jobban megcsúszik az autó, szóval ne nagyon centizd ki a dolgokat, ha nem muszáj. Bár ha rendes a vb, olyan szakaszon parkoltatnak, ahol le van tolva a hó. És szép nagy helyet válassz, ha teheted! :)
Sok sikert, majd írd meg mi volt!
Ma csináltam próbavizsgát és tökéletes lett(:
Holnap is fogok még, de pont ez az, hogy annyian nem tudnak vezetni és pont engem fognak meghúzni, aki tud:D Egyébként attól függ, hogy milyen a vizsgabiztos.. lehet nem fog zavarni, ha látom rajta, hogy nem köcs*g:D Szerencsén is múlik. Csak azért félek, mert eddig 4 barátomat legalább 1x meghúzták:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!