Sokadjara nem sikerult a forgalmi vizsgam mit csinaljak?
Sajnos 4. re is sikerult megbuknom a forgalmi vizsgán es mar tenyleg nem tudom mit csinaljak. Atmentem masik oktatohoz, masik varosba stb. de egyszeruen nem sikerul.
Valamin mindig sikerul bepanikolnom es nagy hulyeseget csinalnom pedig amugy az oktatom is mondja hogy ugyesen vezetek meg mar regota lehetne jogsim stb.
Mindig annyira izgulok hogy parkolasnal kb a kuplungot alig birom nyomni es remeg a labam.
Az teny hogy kicsit siettunk vele es az elso oktatom nem volt valami jo de nala is sikerulhetett volna.
Csomo ismerosomnek meg van már es vezetnek en meg csak szoszerint szenvedek es ideges vagyok de mar nagyon sok ido es penz belement szoval nem tudom hogy mit csinaljak.
Emellett ha kovetkezore nem sikerul csinalhatom is a valamilyen vizsgat hogy alkalmas vagyok e vezetesre. Viszont ahhoz kepest hogy 4.re vizsgazom kb 60 oranal jarok. Valami tipp mit csinaljak? (kresz tok jol ment meg szerettem az elsore meglett)
Nekem pont egy hét múlva lesz.
Sok órát vettem, de mindre szükség volt. Nem bántam meg.
Fura érzés van bennem. Nem izgulok, viszont nem magabiztosság ez, hanem valami más.
Remélem jövő héten kedden sem fogok izgulni és békésen elvezetgetek 50 percet és csak aztán tudatosul bennem, hogy ez vizsga volt.
Az oktatóm szerint az a jó ha nem izgulok.
Viszont kicsit zavar a tudat, hogy máskor izgultam ilyen nagyobb vizsga előtt, most msg nem.
Fogod magad, elmész a kövi vizsgára , levizsgázól és leírod , hogy sikerült gyíkok.
Ne adjad fel, nem egy művészet ez a jogsi. Mindenkinek van szinte.
Már néhány éve túl vagyok a forgalmi vizsgán, és nem hittel el mindent az oktatónak, bár a vizsgaútvonakról nem mondott hülyeséget, azok nem rögzített útvonalak.
A vizsgámon ráadásul még az útvonal sem számított, mert kb 10 perc után a vizsgabiztos szó szerint megkérte az oktatót, hogy vigyük már el két helyre, ahol dolga lenne...
A vizsgám sikerült, szerintetek érdekel, hogy olyan helyeken is mentünk, ahol előtte még nem is jártam?
Visszatérve az útvonalra, a vizsgára készülve sok helyet megmuatatott az oktatóm, "ha a vizsgán erre jövönk", vagy "néhány vizsgabiztos szeret ide bejönni" jelszóval, de vizsgabiztosonként változhat, minden vizsgabiztosnak megvannak a kedvelt kitérői.
Az sem ritka, mint nalam is történt, hogy az útvonaltól teljesen eltérnek a vizsgán, ha a vizsgabiztosnak mashol van dolga
Ha 5.jére sem sikerül akkor muszáj PÁV-ra mennem vagy mondhatom azt, hogy ne m akarom és akkor 1 év múlva teljesen előről (2 év lejarata miatt) ujrakezdem az egészet? Vagy köteles vagyok elmenni PÁVra 5. után és csak úgy folytathatom a jogsit hogy 2 VB mellettem van?
Mit ajánlotok ilyenkor mi a legjobb?
Két vizsgabiztos csak az ötödik vizsgán van, ha az sem sikerül, viszont a PÁV-on megfekel az illető, ismet egy vizsgabizos lesz...
A PÁV ilyen esetben azért ajánlott mert ott azt tesztelik, hogy az illetőnél nincs-e olyan képességbeli probléma, hogy azért nem tud levizsgázni.
Ilyen esetben évek múlva is kidobott pénz lesz egy újabb tanfolyam.
Sikerülhet az ötödik vizsga, úgy állj hozzá... ha netalán mégsem, menj el PÁV-ra, nagyin ritka, akinél képesegbeli problémát találnak, deha megis az derül ki, hogy nem tudod kezelni a stresszes helyzeteket, nem költöd fölöslegesen tovább a pénzedet
En nemrég vizsgaztam, koze nem volt a vizsgautvonalakhoz az en utvonalamnak, az y-t egy kis szr helyen csináltam ahol padka se volt pl, de ott kerte a biztos..
Kerdezo, neked valami stresszkezelesi trening kene, mas vizsgahelyzetben is ilyen rosszul teljesitettel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!