Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi nélkül vezetés speciális...

Jogsi nélkül vezetés speciális eset?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy elkapott a hév és egyik szülömmel vezettem a kocsit kb 100m, de jogsim még nincs. A vezetési órám végén járok nem tőrtént semmi atrocitás sem rendőr nem jött de mivel egyik szomszéddal rosszba vagyunk lehed(feltételezés) felvette egészet

Most nem tudom ha felis vette volna nekem ebből lehet valami eltiltás?

Mert tényleg a vezetésem végén járok a nagyon felelőtlen döntés volt bánom már

#jogosítvány #kocsi #Jogsi eltiltás
2020. júl. 23. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia! Végül lett valami?

Én ma parkolni tanultam apummal egy áruház előtt . A kutya nem járt arra( pár gyalogos jött , akkor szépen megálltam)

Na most egy öreg viszont direkt közel jött hozzánk és bámult minket . Többször is megállt és hátra fordult. Én addig nem mentén sehova sem,de félek, hogy feljelent. Apum szerint a rendőrség nem fog ezzel foglalkozni, mert max.feltételezés van arra, hogy én jogosítvány nélkül vezettem.

2021. okt. 3. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Remélem kiszálltál és agyon verted 🤓
2021. dec. 19. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!