Melyik autosiskolat ajánlanátok egy 34 éves férfi számára?
Olcsó és jó legyen, illetve Budapesten belül.
Köszönöm a segítséget előre is!
Az nekem is feltünt hogy minek irod oda a korodat.
Sőt még a nemedet se kellett volna.
Hát öcsém, hogy ti milyen egy gondolkodás mentes keretének vagytok!
Tisztelet a kivételnek!
Nem életképtelen vagyok csírak!
Hanem aki már lerakta a jogosítványt, annak lehet tapasztalata ilyen téren hogy melyik lehet jó! Nyilván amit ő tart normálisnak!
A koromat azért irtam mert régen is más volt és most is más a vezetési stílus! Ehez merten felnőtt emberek válaszát vártam volna de hihetetlen hogy csak keretének vannak!
Ha nem írom oda hogy férfi vagyok, akkor meg az lett volna a baj, hogy nem lehet igy ajánlani ha nem tudjuk férfi, vagy nő vagy! :D
Ennyi degeneráltat egy helyen...
Kossz a semmit!
28 vagyok, nemrég csináltam jogsit munka mellett a Webjogsinál Budapesten, és ajánlani is tudom, mert:
- beiratkozás szinte teljesen online, a szerződést postázták, egy példányt és az orvosit kellett csak visszaküldeni levélben
- KRESZ online, minőségi tananyag, saját tempóban tudtam csinálni
- nagy oktatóválaszték, fotókkal, autó, kerület, idősávok, óradíj alapján tudsz választani és egész Pesten vannak. Óradíjak 5500-7500 között vannak.
- KRESZ vizsga után másfél héttel már vezettem is, nem volt több hónapos várakozás
- mindent online, kártyával vagy utalással fizetsz, nincs KP-zás
- oktatómmal 100%-ban meg voltam elégedve
- rendesen vezetett kilométerek és órák
- vizsga teljesen tiszta volt, kenőpénz nélkül
- vírushelyzet alatt korrekten, folyamatosan tájékoztattak mindenről, a hozzáféréseket meghosszabbították, amikor nem lehetett vizsgázni
Röviden ennyi, ismerőseimnek is nyugodt szívvel tudom ajánlani. Az én oktatóm 6500-as óradíjjal dolgozott. Biztos vannak olcsóbb, 5000 forint / órás helyek, de nekem ez így teljes mértékben megérte.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod és a segítségedet!
Végre valaki aki megertette a kérdés /keresemet! :)
Tényleg köszönöm szépen!
Szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!