Az mennyire gáz, ha egy 34 éves jogász férfi ilyen cipőket vesz fel, amikor lemegy egy hétre a Balatonra haverjaival?
Mondjuk azt, hogy egy középkorú 30-as férfi ne hordjon sportcipőt, hanem valami komolyabbat (hallottam már ilyet), valami utcai cipőt.
Pl ilyet:
Hallottál már arról, hogy az adott szituhoz válaszd meg a ruhád? Ha tudod, hogy strandra mész, miért volna gáz egy sportos, lenge ruházat? Oda az való.
Persze történhetnek "komikus" szituk. Mikoris temetésről hazafelé hívott egy haver, hogy befordult az árokba, fűzoltót is hívott, de biztos ami tuti. Elsőnek értem oda és öltönyben rúgtam rá a szélvédőt meg vágtam ki a kocsiból. Viccelődtek is utánna, hogy olyan voltam, mint egy klark kentből félig supermanné vedlett illető. A cipőm tönkre ment, a barátom 10 perccel előbb szabadult. Nekem megérte. 😃
Valószínűleg akkor velem is gond van, én nem csak nyaraláskor, hanem szürke hétköznapokon, ha nincs tárgyalás vagy bármilyen megbeszélés, akkor is pólóban, akár rövid farmerben és sportcipőben vagyok az irodában. De légy erős, olyan is volt nagy nyári melegben, hogy papucsban közlekedtem és dolgoztam napokon keresztül. Az alapvető igényességen túlmenően a saját komfortérzetem sokkal többet ér, mint az, hogy mások mit gondolnak, miben kellene lennem. És szerencsésnek érzem magam, hogy olyan munkám lehet, ahol a mindennapokban nem kell semmilyen munkavédelmi, higiéniai vagy protokolláris szempont miatt olyan ruhát hordanom, amit nem szeretek.
Egy jogász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!