Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen barátnője legyen egy 34 éves férfinek, ha semmilyen nő nem illik hozzá?
Az a baj, hogy egy ilyen férfi nem valódi párt keres, hanem ehy pótanyucit, aki kiáll étte, megvédi és letörli a kifolyó nyálat a szája sarkából.
Ehy ilyen férfinek először önbizalmat kéne építeni (ha nem megy egyedül, akkor pszochológus segítségével), nem pedig olyan embert keresni, akire támaszkodhat és akit lehúzhat maga mellé.
A párkapcsolat egy véd-és dacszövetség, amit két felnőtt ember hoz létre, akik egymást támogatjá. Egy ilyen férfi hogy tudná mégis a másikat támogatni?
22/L
Ne legyen addig barátnője ameddig nem változtat ilyen tekintetben magán.
Én ismerkedtem olyan pasival, aki szorongott mindentől, félt a változásoktól, stb...
Hát nem kívánom senkinek!
Szerintem a kérdező egy női személy és nekem címezte!
Ennek a nőnek fáj, hogy még a szüleimmel élek és hogy *boldogok* vagyunk.
34F
Hiába emeled ki ezt a kérdést újra, meg újra , tényen ez bem fog változtatni.
Ne "hozzád illő" barátnőt keress (hozzád egy anyuci illik jelenleg), hanem szedd össze magad
22/L
3-as Írta. ..." először önbizalmat kéne építeni"....
hogyan?
az önbizalom a sikerektől nő, de nem sokáig. hiába sikeres valaki pl. a melóban, ha nem kell a nőknek, akkor annyi.
ha nincsenek sikerek akkor csak képzelgés az önbizalom
ha vannak sikerek, de a kutyát nem érdekli, akkor újra megzuhan a delikvens. kell a visszajelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!