Körte alakú archoz milyen frizura illik? Nagyon el vagyok keseredve, egyszerűen semmilyen frizura nem áll jól. Kezdek megőrülni.
linkelek képet,oké?és megmondod,mit gondolsz..Erről csak azt kell tudni,hogy egy éve készült,azóta nincs siskám,a hajam viszont ugyanilyen hosszú,és itt be van szépen szárítva.
Igazából elég durva.Van benne egy hullám valahol középen,de borzasztóan néz ki úgy,ezért általában vasalom.
Itt van néhány ötlet: [link]
De ha angolul beírod a Google-ba, hogy "pear shape face hairstyle" kidob rengeteg variációt.
Próbáld ki ezt: frufru nem kell egyáltalán, oldalt pedig kb. az orrod vonaláid vágasd fel lépcsőzetesre. Mármint hogy beszárítva érjen addig, ne vizesen! (mert akkor a szemedbe lóg :D)
A homlokodból fésüld hátra a hajad, esetleg csatold is meg, oldalt pedig hagyd lógni. Így arányosabbá teszi az arcod. Nekem is hasonló alakú arcom van, és eddig ez a frizura vált be. Vagy még ha könnyű göndöríteni a hajad, akkor az is oké, szintén a homlokodból elcsatolva.
Szia! Semmi baj nincs a fejformáddal,nagyon szép és kedves arcod van : )
Szerintem:vállig érő haj,ami hátul rövidebb,elől hosszabb,oldalt megtépve,ferde frufruval (ez igazán vasalva jó) Nekem is ilyen van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!