34 éves vagyok a párom 37. 3 és fél hónapja vagyunk együtt és nagyon hirtelen besikerült a baba, mert 12 hetes terhes vagyok. Elejétől fogva nem védekeztünk,meg is beszéltük. Jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást. Mit gondoltok erről?
Igen nem tanácsos ennyi idő után de 34 évesen az ember nem biztos hogy vállal egy abortuszt hogy utána vagy szülhet vagy nem.
Én bízom benne hogy vagyunk mindketten annyira érettek hogy tud működni a dolog.
Ok, hogy 34 évesen nem akarsz abortuszt, de azért az emberek hagynak időt maguknak, hogy megismerjék egymást. Én biztosan választottam volna valamilyen fogamzásgátló eszközt és amikor komolyabb már a dolog, akkor ok, jöhet a baba. De nektek kb első együttlétből megfogant a baba.
Igazán bátor.
Felejtsétek már el ezt a marhaságot, hogy abortusz után nem lehet több gyerek. A mai abortusz eljárás mellett ilyen nincs..
Igazából a Te/Ti dolgotok. Senkire sem tartozik.
Gyanítom ha tényleg minden olyan frankó lenne magasról tennél mások véleményére.
Semmit.
(én 25 voltam mikor a 3. napon teherbe estem a 22 éves "páromtól", 7,5 éve vagyunk együtt, van tervezett gyerekünk is már)
Egyebként ebben mi a nagyon hirtelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!