Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Teljesen kezdőként, kinek...

Teljesen kezdőként, kinek hány gyakorlati órára volt szüksége a sikeres forgalmi vizsgához?

Figyelt kérdés
Én teljesen kezdőként most kezdtem a gyakorlati órákat. Előtte egy centit sem vezettem. Jelenleg 12 órán vagyok túl, talán már kezdek ráérezni. Érdekelne, hogy aki hasonló cipőben jár neki mennyi órára volt szüksége összesen, hogy le tudjon vizsgázni. Gondolom ilyenkor ha az embert teljesen a 0-ról indul akkor szükséges plusz órák megvétele is majd. Az oktatóm nagyon rendes és türelmes, de ilyenekről még hiába kérdezem nem tud mit mondani csak,bogy majd meglátjuk... :-)

2020. júl. 14. 12:41
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Sok sikert!

Nekem augusztis 4-én lesz!

2020. júl. 23. 04:01
 32/40 anonim ***** válasza:
Nekem 86 ora lett vegul. Van aki 150 felett végez.
2020. aug. 5. 20:08
 33/40 anonim ***** válasza:
Jó, de azért ez egy hihetetlen szélsőség szerintem...
2020. aug. 5. 21:50
 34/40 anonim ***** válasza:
Hat az, de a nagy tobbseg egyben csinalja meg. Nekem voltam ilyen 4 honapos kohahyasaim.
2020. aug. 6. 09:45
 35/40 anonim ***** válasza:
Kihagyásaim*
2020. aug. 6. 10:52
 36/40 A kérdező kommentje:
Sikerült! :-D El sem hiszem....
2020. aug. 10. 14:17
 37/40 anonim ***** válasza:

Gratula!

Balesetmentes közlekedést kívánok!

2020. aug. 10. 23:11
 38/40 anonim ***** válasza:

Hát én sajnos elrontottam a múlt kedden. Sok órát vettem, illett volna átmenni. Amúgy 4 hibám volt, de a párhuzamos hátránál elszámoltam magam. Kicsit kicsi helyre akartam betenni a kocsit, pedig jónak tűnt. 30 cm hiányzott kb. Az oktatóm fékezett. A hátsó kocsi tényleg közel volt. Amúgy a parkolás szinte tökéletes lett volna. Kicsit összetörtem lelkileg, de az vigasztal, hogy a vizsgabiztos látta a sok munkát. Persze ki kellett a tolatóradart kapcsolni. Többet kell hátranéznem, de legalább már tudjuk, mire kell gyúrni a következő vizsgáig.

Szeptember 8 án lesz! Nálunk csak keddenként van. A mai nap korai lett volna, a jövőhét betelt, aztán 2 hétig szabin van az oktatóm. 30-a körül jön vissza. Az 1-je a 2 hét kimaradás után ejtve lett, ezért lett a 8-a. Így ha visszajött még van egy teljes hetünk. De addig is megyek, hogy ne essek ki a rutinból, mert itthon nem tudok gyakorolni.

2020. aug. 11. 08:12
 39/40 anonim ***** válasza:
50 óra egy forgalmi vizsga bukással. Én nagyon nem szerettem az oktatáson vezetni, mindig nagyon izgultam, engem idegesített az oktató még annak ellenére is, hogy nyilvánvaló volt a jelenléte. Utána amikor egyedül vezettem sokkal jobban ment és hamarabb belerázódtam.
2020. aug. 26. 10:34
 40/40 anonim ***** válasza:
Szerintem az oktato jelete sokak szamara ijeszto. En isnkenytelen voltam tul sok orat is venni nala. 80+ oraval lett csak meg. Azota gyakran vezetek, bar meg ugy h van bent mellettem valaki. De sokkal nagyobb igy a szabadsag.
2020. aug. 26. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!