Teljesen kezdőként, kinek hány gyakorlati órára volt szüksége a sikeres forgalmi vizsgához?
Sok sikert!
Nekem augusztis 4-én lesz!
Gratula!
Balesetmentes közlekedést kívánok!
Hát én sajnos elrontottam a múlt kedden. Sok órát vettem, illett volna átmenni. Amúgy 4 hibám volt, de a párhuzamos hátránál elszámoltam magam. Kicsit kicsi helyre akartam betenni a kocsit, pedig jónak tűnt. 30 cm hiányzott kb. Az oktatóm fékezett. A hátsó kocsi tényleg közel volt. Amúgy a parkolás szinte tökéletes lett volna. Kicsit összetörtem lelkileg, de az vigasztal, hogy a vizsgabiztos látta a sok munkát. Persze ki kellett a tolatóradart kapcsolni. Többet kell hátranéznem, de legalább már tudjuk, mire kell gyúrni a következő vizsgáig.
Szeptember 8 án lesz! Nálunk csak keddenként van. A mai nap korai lett volna, a jövőhét betelt, aztán 2 hétig szabin van az oktatóm. 30-a körül jön vissza. Az 1-je a 2 hét kimaradás után ejtve lett, ezért lett a 8-a. Így ha visszajött még van egy teljes hetünk. De addig is megyek, hogy ne essek ki a rutinból, mert itthon nem tudok gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!