Teljesen kezdőként, kinek hány gyakorlati órára volt szüksége a sikeres forgalmi vizsgához?
Nulláról nekem 41 lett a vége.
36-nál írt ki először vizsgára, az nem jött össze.
Ezután még vettem pár órát, aztán másdojára sikerült levizsgázni.
Sokmindentől függhet! Én kb a 25. órámig heti 2 max 3x 50 percet vezettem. Nagyon lassan haladtam. Akkor találta ki az oktatóm, hogy menjek át gyorsítottra, ami nálunk minimum heti 4×50 percet jelent, de lehet több is! Onnantól látványosan fejlődtem szerinte. Az igazi fejlődést a vírushelyzet utántól láttam magamon. Viszont folyamatos a fejlődés és durván gyors. Nem tudom mi történt. Óráról órára látszik.
Elvileg augusztus 4-én vizsgára megyek. Én is 0-ról indultam és nagyon sok órát vettem.
32 éves nő vagyok.
Az utolsó vagyok. Nekem az oktatóm kb. A 4. óra után azt mondta, hogy 70 és 100 óra közötti óraszámra lesz szükség.
Nagyon jó oktató amúgy. Nem kell fikázni, hogy lehúz meg minden... A múltkor mondta, hogy ha a kisfia aki most 7 éves, vezetni fog nála, nem fogja 30 órával vizsgára vinni, hanem 80 vagy mégtöbb órát vetet vele majd, mert akkor megtanulja magabiztosan kezelni a kocsit, a többi meg majd alakul.
Nekem 50 óra volt, de elsőre sikerült is. Az oktatóm azt mondta 45-50 óra az átlag.
Úgy érzem kellett nekem is annyi.
Kérdező! A korod megkérdezhetem?
6-os 7-es vagyok! Igen kell a magabiztosság. Minél több órát veszel, annál több szitura tudsz felkészülni, annál többször mész végig a vizsgautakon. Nem lehet ezt kiszámolt pénzzel csinálni szerintem.
Na meg, a jogsiba nem lesz beírva hogy hány órát vettél.
Amúgy meg van akinek jogsi kell és van aki vezetni is szeretne megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!