Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Teljesen kezdőként, kinek...

Teljesen kezdőként, kinek hány gyakorlati órára volt szüksége a sikeres forgalmi vizsgához?

Figyelt kérdés
Én teljesen kezdőként most kezdtem a gyakorlati órákat. Előtte egy centit sem vezettem. Jelenleg 12 órán vagyok túl, talán már kezdek ráérezni. Érdekelne, hogy aki hasonló cipőben jár neki mennyi órára volt szüksége összesen, hogy le tudjon vizsgázni. Gondolom ilyenkor ha az embert teljesen a 0-ról indul akkor szükséges plusz órák megvétele is majd. Az oktatóm nagyon rendes és türelmes, de ilyenekről még hiába kérdezem nem tud mit mondani csak,bogy majd meglátjuk... :-)

2020. júl. 14. 12:41
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
40 óra, egy bukással. Kb a huszadik óra környékén kezdtem el élvezni a vezetési órákat.
2020. júl. 14. 12:54
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Annyival voltam beljebb, hogy előtte is sokat közlekedtem bringával, szóval képben voltam a környékkel meg a szabályok egy része már rögzült.
2020. júl. 14. 12:55
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Nulláról nekem 41 lett a vége.

36-nál írt ki először vizsgára, az nem jött össze.

Ezután még vettem pár órát, aztán másdojára sikerült levizsgázni.

2020. júl. 14. 12:56
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Átlagba 40-50 óra között ezzel számoljál
2020. júl. 14. 12:57
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi elő volt írva kötelezőnek. Nem tudom már, mennyi az. 25?
2020. júl. 14. 13:12
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Sokmindentől függhet! Én kb a 25. órámig heti 2 max 3x 50 percet vezettem. Nagyon lassan haladtam. Akkor találta ki az oktatóm, hogy menjek át gyorsítottra, ami nálunk minimum heti 4×50 percet jelent, de lehet több is! Onnantól látványosan fejlődtem szerinte. Az igazi fejlődést a vírushelyzet utántól láttam magamon. Viszont folyamatos a fejlődés és durván gyors. Nem tudom mi történt. Óráról órára látszik.

Elvileg augusztus 4-én vizsgára megyek. Én is 0-ról indultam és nagyon sok órát vettem.

32 éves nő vagyok.

2020. júl. 14. 14:11
 7/40 anonim ***** válasza:
13%

Az utolsó vagyok. Nekem az oktatóm kb. A 4. óra után azt mondta, hogy 70 és 100 óra közötti óraszámra lesz szükség.

Nagyon jó oktató amúgy. Nem kell fikázni, hogy lehúz meg minden... A múltkor mondta, hogy ha a kisfia aki most 7 éves, vezetni fog nála, nem fogja 30 órával vizsgára vinni, hanem 80 vagy mégtöbb órát vetet vele majd, mert akkor megtanulja magabiztosan kezelni a kocsit, a többi meg majd alakul.

2020. júl. 14. 14:30
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 50 óra volt, de elsőre sikerült is. Az oktatóm azt mondta 45-50 óra az átlag.

Úgy érzem kellett nekem is annyi.

2020. júl. 14. 15:00
 9/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Igen én is úgy gondolom, hogy kelleni fog a plusz óraszám, hogy magabiztosan közlekedjek a késöbbiekben. Plusz a gyermekeimet is viszem majd, ami miatt méginkább nem szeretnék bizonytalannak lenni bármilyen helyzetben.
2020. júl. 14. 15:15
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! A korod megkérdezhetem?

6-os 7-es vagyok! Igen kell a magabiztosság. Minél több órát veszel, annál több szitura tudsz felkészülni, annál többször mész végig a vizsgautakon. Nem lehet ezt kiszámolt pénzzel csinálni szerintem.

Na meg, a jogsiba nem lesz beírva hogy hány órát vettél.

Amúgy meg van akinek jogsi kell és van aki vezetni is szeretne megtanulni.

2020. júl. 14. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!