Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Teljesen kezdőként, kinek...

Teljesen kezdőként, kinek hány gyakorlati órára volt szüksége a sikeres forgalmi vizsgához?

Figyelt kérdés
Én teljesen kezdőként most kezdtem a gyakorlati órákat. Előtte egy centit sem vezettem. Jelenleg 12 órán vagyok túl, talán már kezdek ráérezni. Érdekelne, hogy aki hasonló cipőben jár neki mennyi órára volt szüksége összesen, hogy le tudjon vizsgázni. Gondolom ilyenkor ha az embert teljesen a 0-ról indul akkor szükséges plusz órák megvétele is majd. Az oktatóm nagyon rendes és türelmes, de ilyenekről még hiába kérdezem nem tud mit mondani csak,bogy majd meglátjuk... :-)

2020. júl. 14. 12:41
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Ket hetente 😂Nekem 5 honapot kellett varnom a kovetkezo vizsgara #thankscovid
2020. júl. 15. 21:07
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
30oraval megyek az elso vizsgamra egy het mulva. Kb a 20.oraig zsenialisan jol ment minden, ostehetsegnek ereztem magam:D aztan valami tortent, most leszalloagban vagyok. De bizom benne, hogy sikerul, az oktatom nagyon alapos es felkeszult, szerintem ezen is rengeteg mulik. Mindig magyaraz, hibakat azonnal javitjuk legalabb szoban.
2020. júl. 16. 12:39
 23/40 anonim ***** válasza:

17 órát vezettem, Budapest.

Előtte már vezetettem elzárt helyeken, az autó kezelésével nem volt semmi gondom, így csak a közlekedést kellett megtanulnom.

2020. júl. 16. 13:05
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

22-es.

Az én oktatóm azt mondja hogy egy ideig felfelé fejlődik a tanuló aztán vagy megragad fenn és mehet vizsgára, vagy süllyed le. Szóval hullámozhat. Ez normális.

A vizsga előtt meg pláne.

A vizsga előtt általában mindenki rosszabbul vezet.

2020. júl. 16. 13:33
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentol fugg. Szerintem egyreszt a vezetes nem egy olyan dolog amit egy honap alatt megtanulsz. Sokan igy iratkoznak be, hogy csak le akarjak tudni az egeszet, ebbol suzletnek a nagy bumasok, tisztelet a kivetelnek. Nekem is ingadozott a tudasom, egyszer fent egyszer lent. Volt hogy egy ora alatt vagy 10x megvagtak volna, es a nagyobb hibak utan meginkabb dekoncentraltabb lettem. Gyakoroljatok minel tobbet, nem szegyen a potora sem, de azert adjatom magatoknak is idot, amig leepszik a tudas. Legyetek kipihentek, es arra a másfél órara feledkezzetek meg mindenrol. Nekem ez segitett.
2020. júl. 16. 14:25
 26/40 anonim ***** válasza:

Nekem a kijárási korlátozás alatti hónapis leállás volt a vízválasztó.

Amikor visszaállt minden (nálunk május 11-én), utána, mintha kicseréltek volna.

Jót tett az, hogy 2 hónapig ülepedtek a dolgok.

2020. júl. 16. 16:54
 27/40 anonim ***** válasza:
40órával mentünk elsőre meglett 0-ról
2020. júl. 19. 15:20
 28/40 anonim ***** válasza:

40 óra volt + 1 óra vizsga, elsőre meglett, és úgy érzem, hogy minden egyes óra kellett hozzá. Még utolsó órán is kerültem olyan szituba, ami vizsgán bukó lett volna.

Összesen 305 ezerbe került mindennel együtt. Nem a legolcsóbb óradíjú oktatót választottam, de nem panaszkodom, megérte.

2020. júl. 21. 19:26
 29/40 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki 40 óra lesz a vége nekem is. 08.06-án lesz a vizsgám, remélem sikerül. Most 23 óránál tartok és rengeteget fejlődtem már.
2020. júl. 22. 07:30
 30/40 anonim ***** válasza:
sok sikert :)
2020. júl. 23. 03:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!