Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Teljesen kezdőként, kinek...

Teljesen kezdőként, kinek hány gyakorlati órára volt szüksége a sikeres forgalmi vizsgához?

Figyelt kérdés
Én teljesen kezdőként most kezdtem a gyakorlati órákat. Előtte egy centit sem vezettem. Jelenleg 12 órán vagyok túl, talán már kezdek ráérezni. Érdekelne, hogy aki hasonló cipőben jár neki mennyi órára volt szüksége összesen, hogy le tudjon vizsgázni. Gondolom ilyenkor ha az embert teljesen a 0-ról indul akkor szükséges plusz órák megvétele is majd. Az oktatóm nagyon rendes és türelmes, de ilyenekről még hiába kérdezem nem tud mit mondani csak,bogy majd meglátjuk... :-)

2020. júl. 14. 12:41
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ismerosom akinek 1 millaba van a jogsija
2020. júl. 14. 15:54
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyik válaszoló vagyok, nekem 250e volt mindennel együtt, 50 órával tavaly. Orvosi, vizsgadíjak, meg minden, kivéve az elsősegély tanfolyamot, ott csak vizsgázni mentem el mivel volt "előképzettségem".

Minden sikerült elsőre, kb ekkora összeggel számoltam. Nekem az 1 millió nagyon soknak tűnik, olyan sok órát kellett vennie?

2020. júl. 14. 17:14
 13/40 anonim ***** válasza:

6-os vagyok megint!

Van egy tanulótársam aki 13 évvel idősebb nálam (45 éves), ahogy én sem ő sem tud gyakorolni, csak az oktatóval.

Fura a helyzet, mert ő kevesebb órával fog vizsgázni, mint én, akiről azt mondja az oktató, hogy az említett csajnál sokkal magasabb szinten vagyok.

Lassan fejlődik viszont jól parkol és tudatosan vezet.

Én gyorsan fejlődök. Ezért lehetek jobb, talán így a vizsgáig még fejlődhetek ő meg nem?

Mindegy. Egyszer sem biztos, hogy átmegy a csaj elsőre, persze én sem biztos, hogy átmegyek.

2020. júl. 14. 18:47
 14/40 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok és nő. :-) Van egy 3 éves lányom és érkezik a kistesó januárban. Ezért is szeretnék kellő rutint és magabiztosságot, nem csak menjek át a vizsgán aztán majd lesz valahogy. Jójó... persze rutint úgy tudok szerezni ha már megvan a jogsi és minél többet vezetek.
2020. júl. 14. 18:53
 15/40 anonim ***** válasza:

Akkor korombeli vagy. Én 32 éves nő vagyok.

Lehetnek nehézségek, de ne görcsölj rá. Nem tudom mennyire vagy izgulós, de a babának sem tesz jót a stressz.

Én meg az idős szüleimet szeretném hozni vinni.

Tesók Pesten én vidéken.

Így én tudok hamarabb segíteni.

Meg a munkakeresés miatt sem hátrány a jogsi, nem bánom én sem a sok órát.

Magam miatt lehet nem volna annyira fontos a magabiztosság, de a szüleim miatt mindenképpen az.

2020. júl. 14. 19:05
 16/40 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen egyetértek. :-) Hát persze, így akkor neked sem mindegy, magam miatt én sem törném magam ennyire. Sok sikert kívánok neked a továbbiakban és remélem sikerül a vizsgád elsőre.
2020. júl. 14. 20:56
 17/40 anonim ***** válasza:
62%

15-ös vagyok! Én is remélem.

Sajnos kezdődnek a bajok.

Anyukámnak tavaly volt gyenge sztrókja... Hála Istennek teljesen jól van.

Apukámnak veseköve van és valamit találtak a máján tegnap. Reméljük nem nagy a gond.

Egyre inkább kell az a jogsi.

2020. júl. 15. 04:21
 18/40 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni, meg írni, hogy alkalmatlan vagyok, de nekem 100 körüli óraszám lesz a vége.

Mit csináljak, ez van! Az elején heti 2×50 percet mentem. Nagyon lassan haladtam így. Lassan is tanultam. Emiatt nyúlt el, de 4 hónapot vártam az oktatómra, örülök, hogy ennyi órát is tudott adni.

Viszont így sok órával lehet, hogy magabiztosabb leszek.

A jogsiba nem lesz beleírva, mint ahogy az sem, hogy hányadjára sikerült.

Most komolyan... Melyik a jobb? Veszel kb. 100 órát és átmész elsőre vagy veszel 40-et, de csak sokadjára mész át?

Pénzben kb. ugyanott leszel a végére, meg órában is ha minden vizsga közt kb. 10 órát mész még.

A pénzt a jogsira magam gyűjtögettem hosszú időn keresztül.

Ez csak az én álláspontom, nem biztos, hogy jól gondolom. Elfogadom ha nem.

Köszi, ha elolvastad.

2020. júl. 15. 16:39
 19/40 anonim ***** válasza:
88.oranal lett meg a vizsga.
2020. júl. 15. 17:01
 20/40 anonim ***** válasza:
65 óra kellett nekem. Én előtte sosem vezettem autót minden új volt kellett ennyi óra nekem és a vizsgám meg is lett elsőre. Nem jó elkapkodni a dolgokat. Nem szabad úgy oda menni vizsgára hogy majd lesz valami érdemes magabiztosan neki futni. Olcsóbbak a vezetési órák mint a vizsga díjat fizetni két hetente mert megbuktál. 320ezerre jöttem ki kb. mindennel együtt.
2020. júl. 15. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!