Napi 200 km autópálya ingazasra kompakt autó alacsony fogyasztással?
Sziasztok!
Ausztriaba fogok ingazni és nagyjából 200 km lesz a táv (100 oda 100 vissza), és minél több de pontos tippet szeretnék hallani nálam jobban értő személyektől, hogy vajon milyen autó felelhetne meg a leginkább nekem?
Szempontok:
1. Minél kevesebbet fogyasszon (de ne legyen hibrid vagy elektromos)
2. Dízel vagy benzin? Autópályán lenne főleg használva, városban való használat alig kb 10-20%ot tenne ki nálam.
3. Körülbelül 10-15 éveseket néztem, mert a keret amit rakolteni tudok magára a kocsi vásárlásra az kb 700.000-1.1 millió , (ha van fiatalabb kocsi az persze nem baj, de ahogy néztem kb 10 evesektol láttam ilyesmit)
4. Elso autóm lesz, ezért nem szeretnék egy nagy kocsit, legyen rajt 4-5 ajtó hogy beszállni be lehessen, de igazából én amit néztem kettő az pl 2008as suzuki swift az elég kis rövid ami persze nem baj, vagy hasonló opel Astra g ami még okés hosszusagra.
5. Amennyire lehet legyen persze biztonságos torestre.
Ami nem fontos nálam:
-kinezet, trendiség, extras belső ...
Csak egy olyan autót szeretnék amire elvisz ahova kell és haza, de azt úgy teszi hogy minél kevesebbet kene alkatrészre költeni folyton és üzemanyagra.
Ja és ha még 150 ezer körül van a km benne az is szuper lenne.
Kérlek segítsetek már annyit nézegettem a hirdetéseket, kíváncsi vagyok a velemenyeitekre.
Elore is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!