2004 előtti benzines autó, autópályára, kevés fogyasztással?
Sziasztok!
Sok ilyen kérdést láttam már és sok választ,de ennek ellenére én is szeretnék kérdezni még egyet a vásárlás előtt.
Napi 40 km (heti 6 nap) autópályázásra keresek benzines autót,nem 10 literes fogyasztással. Jelenleg egy bőven 10 felett fogyasztó fordom van,ezt szeretném váltani. Leginkább a régi,15-20 éves autók között nézelődtem. A legtöbbről sajnos nem olvastam jókat,motor hibák,erős rohadások,stb...
Az,hogy kisautó,sedan,vagy kombi,nem igazán számít,de azért érdekelne,hogy szerintetek van -e ilyen kombiból!?
Köszönöm szépen a segítséget!
Bármilyen 1.6-os autó
Ha olcsót akarsz akkor citroen c3, fiat stilo
Köszönöm szépen a tippeket!
Elnézést,ez lemaradt! Kb 400.000 forint,régi autók érdekelnek,amik nincsenek szétrohadva.
Renault Thalia
Skoda Fabia
Ford Focus
Az a baj a benzines kisautókkal, hogy rövid a váltójuk, és nagyobb sebességnél ugyanúgy elkezdenek zabálni.
Pályán meg nem fognak értékelni, ha 90-nel mész.
De mondjuk egy 1.6-os g astra jó lehet.
Én inkább dízelt nézelődnék.
Köszönöm a válaszokat!
Szóval érdemes lenne dízel felé nézelődni? Napi 20 km oda,20 vissza. Évi olyan 11500 km lenne.
Ebben az árfekvésben a dieselt én kizárnám. Amit nyernél a fogyasztáson, buknád a szervizen.
Opel Astra 1.6 - ra tennék javaslatot én is. Esetleg 1.8 16v - re. Van belőlük választék és Opel bolt, szerviz is van minden sarkon.
Eszembe jutott még egy autó.
Suzuki Swift 1.3 16v (2002-2003)
Kimondottan fogyasztás bajnok. Akár 4literből kijön az autópályán.cserében rohad mint állat és ha neked mennek annyi, vége a dalnak.
Úgy, hogy marad a G Astra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!