Olcsó autó alacsony fogyasztással? (részletek lent)
Én a régi Suzuki Swiftet ajánlanám neked az 1,3-as motorral akár a 8-szelepest akár a 16-szelepes változatot, el lehet velük járni 5-5,5-6 liter körüli benzin fogyasztással. Kicsit hangos száz feletti tempónál de az 1,3-asok nem jönnek zavarba országúti tempóban sem, szépen lehet vele autózni 100-130-as tempót, 5-6 literes átlagos fogyasztással:
Ennyi pénzért meredek egy dízel!
Országúton 90-es tempónál pedig nem igen van fogyasztáskülönbség a dízel javára.
Én inkább valami 1,3-as swiftet vagy 1,4-es B corsát néznék.
Ezek olcsóbban kijönnek, a maradék pénzt meg betenném a fiókba hogy ha valami történne akkor legyen azonnal pénz szervízre.
Jól mennek ezek, egy személlyel pikk pakk fent vannak 90-en, persze ha taposod neki akkor nem 5 litert fog enni hanem 7-8at :)
Kényelemre nem a legjobbak az tuti de ennyi pénzért ne is akarjon az ember kényelmes autót venni.
4-500e nagyon határ pl. egy 190-es dízel mercinél.
Na az már baromi kényelmes, 220km-ert meg sem érez az ember benne. Jó autók nagyon de ennyi pénzért inkább ne :)
Dízelben én a 206-osokról nem hallottam jókat.
Az a helyzet hogy igen, neked erre a használatra dízel lenne ideálisabb viszont ennyi pénzért nagyon szar dízeleket lehet venni...
Én is azt javaslom mint az előttem szólók hogy vegyél egy 1,3-mas vagy maximum 1.5-ös benzinest.
Ennyi pénzből még benzinest is nehéz kifogni jót, de sokkal könnyebb mint egy dízelt.
Előző vagyok
Szerintem a Suzuki shift-eket nézd, keveset fogyasztanak és olyan egyszerű felépítésű benzines motorjuk van hogy szinte alig kell szervizelni.
Egy 16 szelepes régi Swift meg már-már igazi kis erőgép, jól gyorsul, jól megy, kedvezően fogyaszt, több mint elég országúton is:
4-500-ezerért ki lehet fogni egész szép állapotú 16 szelepest is mert óriási a választék, könnyű keveset futott és jó autót találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!