Szeretnek venni egy autot, sportfutomu van benne elvileg es ezert allitolag alacsony az auto es nagyobb huppanoknal leér a kipufogo. Most akkor ebben valojaban ultetorugo van vagy sportfutomu?
Azt, hogy hogyan van leültetve (rugó, futómű, állíthat/fix, airride etc.) Nem tudja senki ennyiből megmondani.
Egyébként pedig veszel bontottan 4 rugót, plusz 4 jobb új lengéscsillapítót és kész. Gondolom papírozva sincs az ültetés. Akkor még a rendőr is birizgálhat érte
Tekintettel arra hogy ültetőrugóból nincs olyan kicsi hogy leérjen az alja ennyitől, így valószínű egy olcsóbb állítható futómű van alatta koppra tekerve, mert az a menő.
Én a helyedben nem venném meg, ha már a kipufó leér, akkor szerintem már az alja is végig van húzva szépen.
Az én autóm 50-55mm-rel van lejjebb tekerve és így is csak a bénán épített térkőből/macskakőből kirakott fekvőrendőrökön ér le. Persze csak nagyon óvatosan lehet átmenni rajta. Nagyobb sebességnél persze egyből koppan.
Szóval valami nem kerek.
Azt meg kár elhinni, hogy valaki azért ültet, mert a gyári rugók törnek.
Lehet, hogy az az "elvileg sprtfutómű" nem más, az eredeti gyári rugó +flexes barkácsolás.
Ha Te ezt még alátétezéssel akarod korrigálni, akkor igazán szép kis mix lesz belőle. ;)
Keress inkább egy normális autót..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!