Jerry22 kérdése:
Adott egy 2005-ös Suzuki Swift klíma nélkül. Mennyire elvetemült dolog utólag klímát beszereltetni? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? Mennyibe kerül? Megéri e?
Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 11:49
1/8 anonim válasza:
Bontóból szerzel hozzá, és a szervizbe beépítik. Kb. 200 000 körül lenne a vége.
2/8 anonim válasza:
Az anygköltségnek esetleg. A munkadíj? Teljes középkonzol csere, mindent le kell belül bontani, már klímások is megírták ide, hogy az utólagos klímásítás mindig drágább és rosszabb, mint eladni és venni egy klímásat
3/8 D. Brasco válasza:
Egyszerubb es olcsobb eladni a mostanit aztan venni egy klimasat ......
Ez az utolagos szervo/klima/stb dolog mindig egy merő kinlodás.
4/8 anonim válasza:
Meg lehet csinálni, de drága és hosszadalmas, kínlódós is lehet... Inkább vegyél egy klímásat, én nem mókolnám.
5/8 anonim válasza:
Nekem megérte! Márkaszervizben 4kilót mondtak az új szettre, neten találtam egy szerelőt, ő adott mindent(bontott szett), 3 óra alatt beszerelte, nem kell kivenni a komplett műszerfalat! Az egész 110kiló volt, ennek 8 éve azóta is hibátlanul működik!
6/8 anonim válasza:
Lódítás, valótlanság. Három óra alatt nem lehet beszerelni, nem fér bele. Az árba sem fér bele, egy szárítótartály, egy klímahűtő, egy kompresszor és egy elpárologtató bontottan is az összeg kb. másféleszeresébe került. A fenti válasz a "messziről jött ember azt mond amit akar" illusztrációja.
7/8 anonim válasza:
#5 vagyok Ott voltam, megvártam még elkészült és végig is néztem! A srác profi volt! Nem kitalált sztori, tudom mennyit fizettem érte!
8/8 anonim válasza:
A minden extrával - így klímával is - felszerelt, kilakatolt, 2008-as Swiftet vettem 350ezerért, ezért nem hiszem, hogy megérné egy 2003-asba 100ezreket invesztálni.
Én is azt mondom, hogy el kell adni és keresni egy klímásat, ami lehetőleg fiatalabb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!