Milyen tapasztalataitok vannak B kategóriás jogsi szerzésével kapcsolatosan Magyarországon?
Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 10:29
31/32 anonim válasza:
Gyakran az oktato sokkal jobban ismeri a terepet. A vb-ket gyakran tobb helyre is berendelik orszagon belul, bar gondolom azert nekik sem uj a terep teljesen. Nekem ugy ment az oktatas, hogy eloszor megcsinaltuk a vizsgautat, majd a maradek idoben mentunk erre-arra. Egyebkent vizsgan kertek h mondjak egy szamkt, de hirtelenjeben nem ugrott be, hogy melyik utvonal is az adott vizsgautvonal. Persze nyilvan ha ott vanmgy beugrik. Nekem baromi sok forgalmi helyzetet meg se tanitottak, autopalyan se voltam, es nembhiszem, hogy en lennek a hibas, mert igy is sokat fizettem.
32/32 anonim válasza:
Neked tökéletesen ment elsőre minden, ugye?
Nekem jó oktatóm volt, de én is voltam mazsola, plusz rengeteg tanulóvezetőt látok, akik a rossz oktatójuk miatt szívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!