Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak B kategóriás jogsi szerzésével kapcsolatosan Magyarországon?

Figyelt kérdés

2020. jún. 17. 10:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Rólam srácként lepereg, családon belül el-elsütnek páran ilyen poénokat. De gondolom a női tanulóvezetőknél ez elég kínos lehet, ha felhoz egy-egy szexista poént.
2020. jún. 18. 11:22
 12/32 anonim válasza:
53%
#11 igen, főleg ha ilyen nyomulós, mintha akarna valamit, legszivesebben mondaná neki az ember hogy szálj ki a kocsiból 😂 de amúgy és sracoktól is hallottam már hogy női oktató ugyan azt csinálja a fiatal fiúkkal. Mondjuk a női oktatót nem értem, mindenkitől csak rosszat hallok róluk. Mondjuk én nem is engednék nőket oktatni, és ezt nőként mondom. Nem a vezetés tudása vagy épp nem tudása miatt. Hanem mert alapból más a mentalitás. De biztos van aki normális, nem akarok általánosítani.
2020. jún. 18. 12:24
 13/32 anonim ***** válasza:
#12 Most ez komoly? Jezusom. Lehet ez alapveto belepesi kriterium az iparba, hogy legyél szexista, korrupt es penzehes. 😂
2020. jún. 18. 15:29
 14/32 anonim válasza:

#13 komolyan 😂 dehát ha megnézed, a sulikban is. Legalábbis nállunk volt olyan tanár is meg tanárnő is aki nyíltan nyomult a diákokra. Aztán kaptak is fegyelmit mondjuk, de az más téma.

Lehet amúgy csak én lakok ilyen "szodoma" környéken, de most hogy így belegondolok elég sok ilyennel találkoztam 😥😂

2020. jún. 18. 16:26
 15/32 anonim ***** válasza:

Nekem jó oktatóm volt. Legelső alkalommal röviden átbeszéltük az alapokat + gyakoroltuk az elindulást. Majd elvitt egy alacsonyabb forgalmú útra, s ott elkezdtem megszokni az autót. Aztán szépen lassan körbejártuk Dél-Pestet. Az autópályás vezetés nem volt meg (csak bevezetőn, hűha), egyébként minden ok volt. Mondhatni "algoritmusokat" vágott a fejembe, hogy mikor, mit, hogyan kell csinálni, mire figyelni. Még egy egyszerű lekanyarodásnál, félreállásnál is...

Parkolni csak azután kezdtünk, miután már vezettem az autót 10-15 órát. Vizsga...

Hát, nem volt teljesen tiszta a dolog. Jó kapcsolatokat tart a vizsgáztatókkal, ez tény. De ezt így kell... Ha mindenkivel összerúgja a port, a tanulóit megbuktatják sorra, és akkor b-hatja a megélhetését.

Megmondta mennyit vigyek, ő elintézte a vizsgabiztossal az elintéznivalót. Magyarország így működik.

Mondjuk olcsóbb volt a plusz kess, mint még 10-20 óra + vizsgadíj.

Ezt nem látja be sok "igazságért" küzdő huszár.

2020. jún. 25. 20:17
 16/32 anonim ***** válasza:
#15: igen, en is akkor "adtam fel az elveimet", amikor a harmadik jogsit csinaltam, es kiszamoltam, hogy ha elso vizsgan odaadom a potvizsga arat, akkor kisse olcsobbra jon ki a vegosszeg...
2020. jún. 25. 20:56
 17/32 anonim ***** válasza:
15-16,mennyit fizettetek? En kulon rakerdeztem az oktatomnal, mert eddig nem feszegette a temat, es igen, ha fizetsz, jo esellyel atmesz, ezt alairta, bar nem ő valasztja meg a vizsgaztatot. Egyébként meg kozel 2x annyi orat vettem, mint a legtobb "elsoremegletta jogsim" "nem is ertem masnak miert nem" huszar. Szoval rutintalannak se mondom magam. De ezek a vizsgaztatok ott buktatnak ahol tudnak, nem fognak arról filozni, hogy mi lett volna ha, ha valami nem ugy jon ossze, akkor buko. Plusz kell egy alap bukasi kuszob is, ez az elso vizsgazok eseteben 50-60%
2020. jún. 26. 08:26
 18/32 anonim ***** válasza:

Egy húszast nyomtam borítékba, az oktató meg intézte a többit.

2020. jún. 26. 14:45
 19/32 anonim ***** válasza:
És hogy éreztétek? Direkt elnézőbb volt a vizsgáztató, esetleg oda se figyelt? Oktató is másképp viselkedett? Vagy esetleg minden úgy ment, mintha nem is fizettetek volna, csak rajtatok volt kisebb a stressz, hogy nagy eséllyel meglesz így a vizsga?
2020. jún. 26. 16:07
 20/32 anonim ***** válasza:

Az oktató beszélgetett a vizsgáztatóval. Akkor volt nagyobb csend, mikor helyzetek voltak. Pl hirtelen leugrott elém a gyalogos. Volt egy nehéz kereszteződés. Igazítottam parkoláskor. Elkopott az útburkolat, és egy kicsit átlógtam a záróvonalon. Utolsóért talán még buktattak is volna, pedig tényleg szar volt a felfestés, és azonnal visszakormányoztam az autót. Persze nem rángatva.

A gyalogosos sztori azért lehetett volna kínos, mert zebrára ugrott le. Természetesen elsőbbsége lett volna, de tényleg a semmiből ugrott ki, nem a zebra felé tartott, semmi. Konkrétan odaugrott a zebra szélére a nő. Én meg nyomtam egy vészféket. Most figyelj: utána visszaugrott a járda szélére, és még a tükörből is láttam, hogy nem lépett le megint 😂😂😂 pedig nem volt mögöttem senki.

Egyébként a forgalom szerencsés volt, korán vizsgáztam, csúcsforgalom még nem volt.

2020. jún. 26. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!