Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy sym 50 ccm 2 ütemű...

Adott egy sym 50 ccm 2 ütemű robogó és brutálisan sokat fogyaszt eddig nem negyon tette ezt mitől lehet ez? az a rengeteg 25 liter/100

Figyelt kérdés
Adott egy sym 50 ccm 2 ütemű robogó és brutálisan sokat fogyaszt eddig nem negyon tette eztde egy ideje rettenetesen sokat fogya5 km re van a munkahelyem és 2.5 litert megeszik oda vissza magyarul 100 km en 25 litert fogyaszt ha valaki tudna segiteni azt meghálálnám

2020. jún. 11. 17:48
1 2
 11/14 Wadmalac ***** válasza:

"ha belenézek a visszapillantóba csak fehér füstöt látni"

Az valószínűleg akkor a felesleges benzin gőze.

Ha eléggé bemelegszik a kipufogód, majd meggyújtja ott és lesz utánégetőd, mint egy MIG-29-nek.

Meg kéne nézni a karburátort, itt valami nagyon nem kerek.

2020. jún. 12. 07:50
 12/14 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm
2020. jún. 12. 08:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Víz hűtéses lenne ez a motor?
2020. jún. 12. 08:18
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

Szervusz 6-os vagyok,én 2 dologra tudok gondolni:

1 az automata szívató

Az automata szívató gyakori probléma-ilyenkor az történik, hogy a gépet állandóan túlszívatja a legegyszerűbb egy új karburátor megvásárlása.

de mivel ilyenkor általában a gép fulladozik, leáll. Valamint ez egy költségesebb ,megoldás is ezért szerintem kezd a 2. eshetőséggel:

2 Karburátor tűszelep nem zár rendesen, szintén gyakori probléma de inkább veterán gépekre jellemző.Ilyenkor a benzin szinte ömlik az égéstérbe(hengerbe).Nekem annó a jó öreg simsonnal volt hasonló és kb.: fél éven keresztül észre se vettem aztán amikor megsaccoltam,hogy mennyit fogyaszt akkor kiderült minden.... tűszelep volt a baj.

2020. jún. 12. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!