Toyota corolla 2001-es évjárat, 1.4 benzin, 5 ajtós, kereklámpás. Vélemények, tapasztalatok? Fogyasztás stb.
1999-es corollám van, csak ajánlani tudom, elnyűhetetlen csoda. Méretben jó, elfér minden aminek kell, jól megy, csak tankolni kell, meg néha a kopóalkatrészeket cserélni. Ráadásul nekem még tetszik is a formája, színe stb.
Ha neked elég kisebb is, yaris sem lehet rossz, viszont a fiatot kerüld!!
#2-es vagyok
Fogyasztás kimaradt, 6,5 liter vegyesben 1.6-os szívóbenzin.
Én is 10 évig hajtottam egy 1999 -es "békalámpás" Corollát, csak megerősíteni tudom amit #2 válaszadó írt. Nagyon jó autó, minden szempontból! A ferde hátú "liftback" változat pedig nagyon praktikus is. Én a 2000 előtti, még nem vvti motorral szerelt változatokat ajánlom (1.3 (motorkód: 4E-FE) vagy 1.6 (motorkód: 4A-FE)). Ezek tényleg legendásan problémamentesek.
Azért a kiválasztásnál ügyelj a rozsdára, bár ez is főleg csak törött, és nem szakszerűen javított példányoknál lehet probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!