Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy sym 50 ccm 2 ütemű...

Adott egy sym 50 ccm 2 ütemű robogó és brutálisan sokat fogyaszt eddig nem negyon tette ezt mitől lehet ez? az a rengeteg 25 liter/100

Figyelt kérdés
Adott egy sym 50 ccm 2 ütemű robogó és brutálisan sokat fogyaszt eddig nem negyon tette eztde egy ideje rettenetesen sokat fogya5 km re van a munkahelyem és 2.5 litert megeszik oda vissza magyarul 100 km en 25 litert fogyaszt ha valaki tudna segiteni azt meghálálnám

2020. jún. 11. 17:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Az kizárt. Annyit nem tud elégetni. Vagy elfolyik útközben, vagy "rendesek" a kollégáid.
2020. jún. 11. 17:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem folyik sehova néztem
2020. jún. 11. 18:23
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
szerintem is irreális ez a fogyasztás talán próbáld ki hétvégén hátha, ahogyan az előző is leírta "rendesek a kollégáid"
2020. jún. 11. 20:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Nincs ienről szó mivel saját garázsa van mindenkinek és az enyémet zárom
2020. jún. 11. 20:34
 5/14 A kérdező kommentje:
ma délután voltam kint a várnál teli tankal ami kb 6 7 kilométerre van és hazafelé már 1 km ert kb tolnom kellett
2020. jún. 11. 20:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát rendben akkor kezdjünk neki:

Karburátor megfelelően be van állítva?-Gázadásra nem fullad.

Gyertya színe miután mentél vele milyen?

Cserélve lett benne valami, ha igen mihez lett hozzányúlva?

2020. jún. 11. 20:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem kell hogy tócsa legyen alatta, menet kőzben fojatja, mivel csak akkor van nyitva a benzincsap.
2020. jún. 11. 21:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Inkább kilopják belőle , mert ennyit lehetetlen hogy megegyen egy 5-es motor.

Nekem egyszer a Suzukimnak lett baja és vagy 12-13 litert evett, de ekkor olyan feketén kolytolt mint egy rossz Vw.

9/14 anonim ***** válasza:
* egy 50-es motor.
 10/14 A kérdező kommentje:
#6egy darabig fulladt aztán tegnap a karbiról lehuztam a benzincsövet elkezdtem fujni a tank felé először nem akart átmenni a levegő és aztán mintha kiment volna belőlle valami azóta nem fullad gyertya szine barna karbin az alapjárat középen van a fúvóka vagy nem tudom hogy hivják egy negyeddel van eltekerve nem cseréltem benne semmit nemrég vettem a kipufogó nagyon füstöl ha belenézek a visszapillantóba csak fehér füstöt látni és nagyon hangos de videók alapján ez a gyári kipufogó rajta ja és ugye automata szivatós
2020. jún. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!