Jogsi után kihagyás, majd újrakezdés?
Figyelt kérdés
Szeptemberben tettem le a jogsit, azóta nem vezettem és azt hiszem még egy ideig nem is lesz lehetőségem vezetni. Idegesít, mert érzem ahogy "elszáll" az a kevés gyakorlat, rutin... Szerintetek majd ha újra lesz lehetőségem vezetni, érdemes előtte venni gyakorló órát? Van, aki hasonlóan járt miután meglett a jogsija? Mit ajánlotok?2020. jún. 7. 13:39
1/12 anonim válasza:
Szerintem ha lesz saját autód, akkor először egy parkolóban majd egy kevésbé forgalmas helyen vezetgess,illetve az elsőbbségadási szabályokat is nézd át. Ha úgy érzed, hogy nem megy biztosan, akkor vegyél órákat.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. jún. 7. 14:08
3/12 anonim válasza:
A tesóm a jogsiszerzés után 5-6 évvel kezdett vezetni, tehát 0 rutinja volt. 1-2 szer elmentem vele gyakorolni először parkolóban, majd kisforgalmú utakon, azóta egyedül megy, Pesten is simán elboldogul.
4/12 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, köszönöm!
2020. jún. 7. 14:20
5/12 anonim válasza:
Én 17 évesen vizsgáztam le még középsuliban (vidéki kisváros), elmentem egyetemre, aztán amikor elkezdtem utána dolgozni (Bp), egyik nap azt mondja a főnök: ki kéne vinni ezt a pár dobozt a kisteherrel Újpestre - neked van jogsid, ugye? 7év után nem mondom hogy nem izgultam egy "kicsit" de túléltem, és utána már én kértem el az egyik céges furgont, hogy azzal járjak be az albiból dolgozni. Meglepő módon odaadták, és 2-3 hét után már teljesen rutinos voltam.
6/12 anonim válasza:
Vegyél pár órát oktatóval. Senki nem akar ilyen rutintalan közlekedővel egy úton lenni. Másokat veszélyeztetsz ezzel.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Az utolsónak is, csak annyit hozzátennék, hogy nem kell ez bunkó stílus anélkül is lehet tanácsot adni szerintem...
2020. jún. 7. 17:09
8/12 anonim válasza:
Szia! Én még tanulok, de úgy gondolom olyan ez mint a biciklizés.
Az viszont igaz, hogy nézd át a szabályokat majd.
Viszont szerintem nem lesz gond.
Max. lefulladsz egy párszor.
Úgyis érzed 4-5 vezetés után, hogy kell-e külső segítség!
Csak ügyesen!
9/12 anonim válasza:
Kérdező!
Ha a #6 válaszán felháborodtál, akkor lesz jónéhány kellemetlen meglepetésben részed a közlekedésben is.
Egyáltalán nem volt bunkó hozzáállás(csak mondom.....)
10/12 anonim válasza:
Szóval bunkóság, ha valaki megmondja, hogy nem szeretné saját és családja életét a te rutintalanságod miatt kockáztatni? Alapvető dolog, hogy így nem megyek forgalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!