600ezer alatt Mercedes W210?
Figyelt kérdés
Mennyire reménytelen/veszélyes vállalkozás 600alatt 210-est venni?
Formára talán az egyik kedvenc Mercim, hiába szidják a hardcore mercisek, hogy antimerci stb.
Tudom, hogy a korrózióvédelem kb egyenlő a nullával...
Egy erős, dinamikus kicsit prémium, kicsit sportos autót keresek.
A pénztárcám szűkös , ami ezen kategóriáknál tudom nagy baj , épp ezért érdeklődöm.
Hosszabbtávra tervezek , legalább egy 4-5 évre.
A többi autóval ellentétben ezek a kocsik 200-tól 5millióig szórnak... Mennyire lutri ilyet venni?
Egyéb autók amiket nézegettem:
Renault Clio 1.6 16v
Peugeot 206 cc (roland garros)
Volvo S40 /S60 /S80
Seat Toledo
Mercedes W124
Valami alternativa? Bevállalnátok?
2020. máj. 26. 14:13
31/31 anonim válasza:
Ezt a Mercedest messziről kerüldd el, a márka szégyene mind formailag mind minőségileg. Egy csomó baj van velük, a nagyon könnyen és gyorsan rohadás csak a jéghegy csúcsa. Csoda, hogy valamelyik visszahívásnál a javítások között nem szerepelt a Mercedes embléma eltávolítása 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!