Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes E320 CDI?

Mercedes E320 CDI?

Figyelt kérdés

Lecserélnénk kisebb kaliberű autónkat egy hosszű LÉGRUGÓS mercire.

2,2 MILLÁÉRT adják el, állítólag 268000 km van benne. (hiszi a piszi, de mivel gyönyörűen fénylik, Isten látja ),

-Mennyi lenne ha lerobban a légrugó?

Mik a legnagyobb betegségei.

Bevételem havonta 500-1 millió között mozog, (utóbbi két hónapban az elsőhöz közelebb állt )

2020. máj. 18. 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Hát ha tényleg ennyit keresel vegyél új autót... :)
2020. máj. 18. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Én is azt mondom, ennyi jövedelemmel új autót vegyél.

Akát milyet veszel, biztos hogy van valami baja és költeni kell rá rendesen.

2020. máj. 18. 18:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Új E osztály E300d is kb 20 millától kezdődik.

Én nem engedhetem meg magamnak az ilyen kiadást, pláne, hogy 5 év múlva maximum 8 millát ér majd.

2020. máj. 18. 19:26
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
10.000km-t futott jóval olcsóbb
2020. máj. 18. 19:56
 5/12 crudy ***** válasza:
75%
Ez egyebkent melyik szeria? Az fontos tud lenni. Ha a beveteled valoban erre mozog akkor nem fog annyira fajni egy legrugo csere. Nyilvan fajni fog, ha nincs felretett penz vagy nem akarsz hozzanyulni, egy havi penz keves lesz. Maga a legrugo is sok tud lenni, egy-ketszazezer forintos tetel de ezekhez mind van kompresszor, ami az igazan nagyon draga, vagy a vezerlo ami megint sok penz. Az is lehet, hogy soha semmi gondod nem lesz vele. Egyebkent van mar carvertical, ellenorizd le vetel elott.
2020. máj. 18. 20:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én használtam egy 320cdi-t kombiba. (Az összes kombi légrugós hátul). 4 hónapig volt nálam és nagyon sokat mentem vele ,de semmi baja nem volt. Nagyon megy ezzel a 3 literes dízellel. Kényelmes is volt elöl hátul bőséges hely hatalmas csomagtartóval. Arról nem beszélve hogy milyen jól fordul. Elég tartós autó alapvetően ezért könnyen vissza lehet tekerni. Nyilván a dízel bajok itt is megvannak amik nagyon sokba kerülhetnek. De hát a 6 henger az 6 henger
2020. máj. 18. 20:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Félretett pénz forintban van 8 millió, kriptoban meg ennek sokkal többszöröse, de azokat eszem ágában nincs beváltani, mert hallottam hogy lehet hogy megnőnek pár éven belül.

Ez a 8 millió lenne arra, hogy guruljak vele még 10 évig .

A széria a híres w211 :)

2020. máj. 18. 21:13
 8/12 crudy ***** válasza:
100%

Nos a kripto jo valasztas, blane ha bitcoin, most nem eri meg kiszalni belole..

8guriga az bosegesen eleg lesz. A legrugo egy dolog, foglalkozni kell vele. Vannak into jelek, ha ereszt, ha omlik belole az olaj, ha hangos a kompresszor stb. Sajnos a motor se az igazi, a fl egy v6 ami igazan nagyon kenyelmes de 200ezer kornyeken kezdodnek a bajok az injektorok kornyeken. A 8 milliobol erre is futna, de nyilvan senki se akarja locsolni a penzt az autoba. A kovetkezo az SBC, elektrohidraulik fekrendszer amihez tartozik egy lepesszamlalo is ami gyakorlatilag szamolja h hanyszor lepsz ra a pedalra. Ha elegszer, akkor a verda megall. A legkulturaltabb megoldas a szakszerviz nem kis penzert. Mar a w210ben is szimplex vezerles volt ami nem feltetlen baj, de ha nem kapott eleg es megfelelo minosegu olajat hajlamos a nyulasra, de egyebkent nem jellemzo, hogy baj legyen vele. A mechanika egyebkent jo, valtoban termeszetesen olajcsere 80ezrenkent. Erdekes elektronikai hibak elofordulhatnak de ez nem a tipus hibaja hanem a kor sajatossaga.

2020. máj. 18. 21:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Nagyon jó válasz utolsó! Amúgy mindenkinek pacsi, még várok válaszokat

Utolsó! Ezt a gázadási nyomásszámlálógépet nem lehet eladni belőle?

2020. máj. 19. 08:35
 10/12 A kérdező kommentje:

És ahogy előttem írták, aki ennyit keres és egy új E osztályt vesz az koldusbotra fog jutni.

Ahhoz hogy egy Új Mercit vehess, legalább havonta 3 milka kéne hogy felmenjen a számládra.

Új Dácsia, Tata(Lada) Suzukit meg vegyen a bánat.

2020. máj. 19. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!