Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 600ezer alatt Mercedes W210?

600ezer alatt Mercedes W210?

Figyelt kérdés

Mennyire reménytelen/veszélyes vállalkozás 600alatt 210-est venni?

Formára talán az egyik kedvenc Mercim, hiába szidják a hardcore mercisek, hogy antimerci stb.

Tudom, hogy a korrózióvédelem kb egyenlő a nullával...

Egy erős, dinamikus kicsit prémium, kicsit sportos autót keresek.

A pénztárcám szűkös , ami ezen kategóriáknál tudom nagy baj , épp ezért érdeklődöm.

Hosszabbtávra tervezek , legalább egy 4-5 évre.

A többi autóval ellentétben ezek a kocsik 200-tól 5millióig szórnak... Mennyire lutri ilyet venni?

Egyéb autók amiket nézegettem:

Renault Clio 1.6 16v

Peugeot 206 cc (roland garros)

Volvo S40 /S60 /S80

Seat Toledo

Mercedes W124

Valami alternativa? Bevállalnátok?

2020. máj. 26. 14:13
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem, nem is tetszenek, nem is szimpatikusak, viszont van belőlük kicsi , viszonylag "nagymotoros" .... Ezért merült csak fel...

De hát igen.. alfakról meg a twinsparkrol hallottam már szépeket ... Es nem csak emiatt könnyű lebeszélni róluk... Csak érdekelt mások véleménye...

Na meg ha trágya, akkor miért az?

2020. máj. 27. 13:13
 22/31 D. Brasco ***** válasza:
93%

Alfa....na még az hianyozna neked főleg igy a 90-es evek vegerol 2000-esek elejerol.

Az osszes benzines motor egy hulladek bennük,kivéve a V6-ost,csak az meg gyakorlatilag nem létező faj itthon,meg hát győzd tankolni.A futóművet szo szerint fénysebességgel pusztitják a magyar utak stb stb......es aranyaron van hozza minden.Szoval remek vétel lenne.........kb mint a W210

2020. máj. 27. 15:34
 23/31 A kérdező kommentje:

Ertem, köszi a válaszokat ! :)

A tanulságot végülis levontam, valami "olcsóbb" kiskocsi lesz akkor...

Még átgondolom az 1.6-os cliot, de igy nagyon megtetszett a Punto Hgt is...

A pözsinek csak a belseje tetszik, szerintem azt nem annyira szeretném, szóval inkább elfelejtem 😀.

Még felmerült bennem valami VTS de azok max ha nagyon jó áron, jó állapotúhoz tudnék jutni.

Szóval mégegyszer köszönöm a segítségetek!

Ha valakinek lenne valamilyen ötlete kérem írja le! :)

2020. máj. 27. 20:45
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Saxo VTS, ha találsz jót. De valaki javasolta a hasznaltauto.hu-s részletes keresést. Anno csak paraméterekre keresve én is találtam vele olyan autót, amire addig nem gondoltam, aztán mégis megvettem.
2020. máj. 28. 09:07
 25/31 crudy ***** válasza:
100%

Nekem is ugy nez ki, hogy a bajt keresed magadnak.

Nagyon sokan bele esnek abba a hiba, amibe te most keszulsz,hogy eloszor az igenyt allitjak fel, aztan neznek bele a tarcaba. Forditva kene, mennyi penzed van, es abbol milyen auto jon ki.

W210bol v8 jo motor volt, cr 3.2 dizel is jo motor volt, meg persze az adagolos 300as. Vehetnel w210et ha masfelert nezegetnel. Akkor mar talalhatnal karbantartott peldanyt. Igaz, hogy nagyon rohadnak de van olyan is amit a tulaj szepen lakatolt is ha kell es ezeket is meg tudod venni, de mondom, sokkal tobb penzbol. Alfabol is van jo, csak pont nem ezek, de ha pont ez kell akkor megint inkabb a penzed duplajaert kene keresgelj egy olyat amit szervizeltek elotted. Ha nagyon a w210 kell, akkor most meg egy kis auto szivo benzinnel, ami realis valasztas a penzedbol, aztan ha par ev mulva megy a szeker vegyel egy w210 amg-t. Most nagyon lent van az aruk, egy darabig lent is fog maradni es a feken kivul nem egetvero tetel az alkatresz se, cserebe az 5.5 m119 egy igazan jo motor ezzel a loketterfogattal. Persze, iszonyat fogyasztassal. 15-17 ala nehezkesen fog menni, ha nyomod neki akkor meg aztan...

Clio, punto, ezek nagyon elheto autok es a te penzedbol nem a kinalat aljarol kell valasztanod.

2020. máj. 29. 11:33
 26/31 A kérdező kommentje:

Lehet úgy tűnik, de nem célom magammal ki..szni

Épp ezért érdeklődtem.

Már a kérdés megírásakor elég nagy fenntartásaim voltak a prémiumkocsikkal szemben...

Volt ertelme a kerdest feltennem, hasznos ,jó válaszok érkeztek, sőt !

Jelenleg a Punto lett zsáner, de egy olcsó vts is szóbajöhet még :)

Hogy lesz-e mercim? Nem tudom... Egy 5 évig biztos nem, de talán akkor sem, ha a penztarcambol futja rá.

2020. máj. 29. 11:39
 27/31 crudy ***** válasza:
83%
Ha az addigra oreg merciket nezzuk, akkor mar tenyleg meggondolando. Az ujak, a 10 evesek mar nem a regi iskolat kovetik es semmise maradt bennuk, igaz ez az audikra, bmw-kre. Sajnos par ev mulva a most regi mercik meg regibbek lesznek es meg egy indok, hogy ne vegyunk ilyeneket de ha van penz ra, a helyedben beleugranok kesobb egy, oreg mercibe.
2020. máj. 29. 12:22
 28/31 anonim ***** válasza:
79%

W210-est ne vegyél!

Borzalmasan rossz minőség Mercedeshez képest, szinte már nincs olyan ami nem rohad valahol közülük, a formája egy borzalom, főleg ma.

2020. máj. 29. 20:38
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Mindeniki ekézi?

Egy barátomnak van kb 15 éve.

5 évesen vette. Benne van a föld - hold távolság oda vissza.

Még mindig megvan neki.

Nem rohad. ( garázs )

Tudtommal soha nem rohadt le neki.

2020. jún. 5. 14:57
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ennyiért már jó állapotú IV-es Golfot is ki tudsz fogni 1,9 tdi motorral, ami egy jó konstrukció, és megy is szépen. A jobb állapotúak nem is rohadnak annyira, de azért nem árt alaposan megnézni.
2020. jún. 7. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!