Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 600ezer alatt Mercedes W210?

600ezer alatt Mercedes W210?

Figyelt kérdés

Mennyire reménytelen/veszélyes vállalkozás 600alatt 210-est venni?

Formára talán az egyik kedvenc Mercim, hiába szidják a hardcore mercisek, hogy antimerci stb.

Tudom, hogy a korrózióvédelem kb egyenlő a nullával...

Egy erős, dinamikus kicsit prémium, kicsit sportos autót keresek.

A pénztárcám szűkös , ami ezen kategóriáknál tudom nagy baj , épp ezért érdeklődöm.

Hosszabbtávra tervezek , legalább egy 4-5 évre.

A többi autóval ellentétben ezek a kocsik 200-tól 5millióig szórnak... Mennyire lutri ilyet venni?

Egyéb autók amiket nézegettem:

Renault Clio 1.6 16v

Peugeot 206 cc (roland garros)

Volvo S40 /S60 /S80

Seat Toledo

Mercedes W124

Valami alternativa? Bevállalnátok?

2020. máj. 26. 14:13
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy 1.2 8v -s twingom van.. szeretem és jó, viszont sokszor a traktorokat meg a bicikliseket sem merem megelőzni, olyan gyengusz ... Ennyit a sportosságról.. nem pályanapozni meg vaganykodni kell , csak szeretnék egy dinamikus , gyorsabb autót , amiben nem pörög le előttem az életem, ha ki kell előzni egy 20-szal szöttyögő traktort
2020. máj. 26. 16:32
 12/31 D. Brasco ***** válasza:
100%

Elég érdekes izlesed lehet neked,ha w210/w124 clio toledo 206 meg s40/60/80 szerepel egy kerdesen belül.Bár nem tudom mit nem lehet megérteni azon,hogy ha nem akarsz feltétlen ilyen lefingott teleszotyizott expremium szarokkal befürödni,mindezt úgy,hogy egyebkent jól láthatoan pénzed sincs,akkor vegyel egy lehetőleg szivo benzines kis autot es jó napot.A premiumot/sportosat/mercit/volvot nem haccáér' mérik!

A "szép" meg olyan szinten szubjektív,hogy nem hiszem hogy arra van értelme barmit is ajanlanom.

2020. máj. 26. 16:38
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

Akkor vegyél egy nagyobb motoros kisautót, vagy kompaktot. Ne akarj prémiumot, amíg nincs rá pénzed. Dolgozzál sokat, aztán majd lesz, ha az a fontos. De amíg 1 millió alatt tudsz gondolkodni, addig az legyen a cél, hogy menjen, és épségben odaérj, ahova elindultál. Alapmotoros autót nem szabad venni, ezt már én is megtanultam, főleg, mikor az 1,0-s Yarisomat nyúztam. De abból is az 1,3-as már sokkal élhetőbb. Egy 1,6-os Clio az már előrelépés lenne. Vagy egy 1,6-os Corolla, az meg el sem romlik.

De tudod mi az, amit sokan dicsérnek? Én is elgondolkoztam ebben, mert szintén hasonló dolgok fontosak, hogy nem akarok vagánykodni, meg pályanapozni, csak menjen az autó, meg ne legyen rossz vezetni. Ford Fiesta. Nem vezettem még, de minden tesztben megdicsérik, hogy milyen jó a futóműve, pontos a kormányzása (ez nagyon sokat számít), jó a váltója, és ha nem a legkisebb motorral veszed, még megy is. Sportváltozat is volt belőle, de szerintem azt hagyd, mert abból hamarabb találsz nagyon leharcoltat.

[link]

Ilyesmire gondolok. 1,6, 100 LE, szerintem ezt élveznéd a Twingo után, de nem megy rá a gatyád. Valami hasonlót vegyél, ne Volvót meg Mercedest. Azt majd akkor, ha pénzed is lesz.

2020. máj. 26. 16:45
 14/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

D.Brasco nem tudom miből szűrted le azt, hogy nem nem fogom fel , hogy penz nélkül ez felejtős ... Megértettem...annyit kerdeztem utolag, hogy milyen erősebb kocsit ajánlanál ennyi pénzért, de azért köszi!

2020. máj. 26. 17:20
 15/31 D. Brasco ***** válasza:
100%

Akkor mondjuk punto sporting vagy hgt....egyik 95 masik 131lovas

Vagy ha mar volt szo rola az 1.6-oa clio is kifejezetten jol mozog azzal a motorral.

De javaslom allitsal be par szurot a hasznaltauto.hu-n higy 2000-es evjarattol 600-ig 1600köbcentiig meg mondjuk 90ló-tól aztan valogass mi tetszik.

2020. máj. 26. 17:40
 16/31 anonim ***** válasza:
93%

Jajjj már megint w210 :D

Azzal az autóval egy dolgot kell csinálni: nem megvenni!

Ha nem is látod rajta de olyan helyeken rohad, hogy vicc kategória.

Nem létezik ennél rohadósabb autó a világon szerintem...

[link]

2020. máj. 26. 17:45
 17/31 A kérdező kommentje:
Erről a hgt-ről nem tudom hogy nem hallottam még.. ez például tetszik, köszi :)
2020. máj. 26. 18:00
 18/31 anonim ***** válasza:
68%

Imádom a W210-et, és 600ért simán találsz teljesen vállalhatót, mert annyira leverték az árát a rémhírekkel, hogy potyán utánaddobják. Egy 300-as Turbódízellel, még az a régi klasszikus adagolós motor, a régi agyonüthetetlen 4 sebességes automatával, ááááá hihetetlen jó, jártam ilyennel, és akkorát bírt tolni, mint egy barom, nagyon ment. Megvan most is az autó, de nincs már műszakija, mert szita az alja (nem nálam van).

Mégis a Clióra szavaztam, mert amiben a W210 nagyon rossz, a Clio kiváló: könnyen fenntartható, nagyon strapabíró, nem rozsdáznak egyáltalán, és 105 ló a kis Clióban úgy megy, mint a W210-ben 180. Én Loganban vezettem ilyen 1.6 16v-t, igazi sleeper volt vele az autó.

2020. máj. 26. 18:40
 19/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Nem a kedvenceim, de az alfákról mi a véleményetek? 146/156?

2020. máj. 26. 23:54
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Alfa Romeo? Látom, valamilyen autóval mindenképp szívni akarsz :)
2020. máj. 27. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!