Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ellenzik a SUV autók...

Miért ellenzik a SUV autók népszerűségét?

Figyelt kérdés
A SUV városi crossoverekre van a legnagyobb igény. Az én véleményem az, hogy ezek az autók sokkal jobban néznek ki mint az egyterű kategória. És teljesen előnyös, főleg a mini SUV kategória, mivel nem sokkal több pénzért jóval nagyobb teret kapunk, divatosabb formával. Nem értem egyes szaksajtókat, és embereket miért ellenzik ezt a kategóriát ennyire.
2020. máj. 1. 09:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
29%
Inkább irigység szerintem a fő indok, persze becsomagolják környezetvédelembe. :D
2020. máj. 1. 21:24
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert korunk legnagyobb agyatlan divat baromsága. Városi TEREPjáró, érteed?? Wtf... mi értelme instabil, magas, hangos, de mégis kicsi vacaknak az utcákon??
2021. jún. 10. 20:52
 33/38 anonim ***** válasza:
26%
32 - Persze, irigylem a dustered az S Merciből.. 😂
2021. jún. 10. 20:53
 34/38 anonim ***** válasza:

32: Ha csendben maradtál volna, ugye...

Instabil? Igen, 150-200 fölött típustól függően lehet vannak gondok, de hol akarsz ennyivel menni? Bár megjegyzem, drágább darabok 200 fölött is stabilak maradnak.

Magas? Ez hol gond? Beszorulsz a híd alá vagy mi? Max könnyebb a beszállás, de hátrányod nem lesz abból semmi, hogy magas, max annyi előnye van inkább, hogy jobban kilátsz.

Hangos? Ezen azért jót röhögtem, mi benne a hangos? Kifelé annyira hangos amennyire akarják, hogy az legyen, ahogy bármi más fajta autónál is, és belül is, ugyanúgy van hangszigetelés, max a szélzaj lehet jelentősebb, de szintén nagy temponál, de erre megint ott a drágább darabok ahol extra zajszigeteléssel szintén megoldják.

Kicsi? Most akkor egyszer azon van a nyafi, hogy mekkora batárok most meg kicsi?:D Ha meg a beltérre mondja valaki, akkor megint olyan, hogy hallotta a harmadik szomszédtól a kocsmában egy sör mellett, hogy te milyen picik már belülről, aztán a közelébe sem járt egynek sem.

2021. jún. 10. 21:03
 35/38 anonim ***** válasza:
49%

Te se ültél még normális autóban.

Magas hol gond? Az miatt hangos (szélzaj) és instabil, mivel magasan van a súlyponja miközben minél alacsonyabban lenne az ideálisabb.

Nem kell ahhoz 150 felett menni hogy ezt megérezzem, bármelyik temposan szedett kanyarban egyből érezni, de ha neadjisten kell egy hirtelen kikerülés majd vissza, győzi az esp összeszedni, de szarból az se tud várat csinálni..

Az hogy szerintem rondák is az már csak szubjektív vélemény.

2021. jún. 10. 21:13
 36/38 anonim ***** válasza:
49%
Ja és igen, ezek mellett többet fogyaszt és jobban szennyez. Nevetséges hogy az euro norma így meg úgy, de mégis az ilyenekre van igény.
2021. jún. 10. 21:17
 37/38 anonim ***** válasza:

Inkább rólad rí le, hogy halvány lila közöd nincs hozzájuk, csak megy a szokásos a SUV rossz és pont.

Írtam a szélzajra és a stabilitásra is fentebb, úgy néz ki nem sikerült értelmezni.

Amúgy üdv X5 tulajként, majd szólok ha 150-el fel akarna borulni, vagy épp autópálya temponál nem tudnék normális hangerővel beszélgetni.

2021. jún. 10. 21:18
 38/38 anonim ***** válasza:
Többet fogyaszt, ez igaz, feltéve, ha pl egy 1300-1600kg közötti átlag autóhoz hasonlítjuk, de ez meg olyan köszönöm, én tankolom, most az, hogy 6-7 helyett 10 az átlagfogyasztásom, az én pénztárcámat terheli. A környezetvédelmet meg hagyjuk, majd térjünk akkor rá vissza, ha nem lesz egyetlen hőerőmű sem és hasonlók.
2021. jún. 10. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!