Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ellenzik a SUV autók...

Miért ellenzik a SUV autók népszerűségét?

Figyelt kérdés
A SUV városi crossoverekre van a legnagyobb igény. Az én véleményem az, hogy ezek az autók sokkal jobban néznek ki mint az egyterű kategória. És teljesen előnyös, főleg a mini SUV kategória, mivel nem sokkal több pénzért jóval nagyobb teret kapunk, divatosabb formával. Nem értem egyes szaksajtókat, és embereket miért ellenzik ezt a kategóriát ennyire.
2020. máj. 1. 09:54
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Barnabas333, az emberek, akik veszik nem azért veszik, egy városi terepjáró kb használhatatlan terepen, egyszerűen tetszik nekik a formája, meg hogy kényelmesebb a be ki szállás mert magas. Szerintem az már bőven elég indok, hogy azért vesz valaki autót mert tetszik a magas formavilág.
2020. máj. 1. 10:15
 12/38 anonim ***** válasza:
49%

Pont tegnap láttam egy Jeep renegade-et. Nemtom a pontos nevét. Kiemelve, szélesítve, mocsárjáró gumikkal, külsö légszívóval, nagyon durván megépítve. De látszott rajta, hogy sosem ment még le az aszfaltról. Inkább ilyen mutogatós autó volt. Ez miért jobb mint egy suv, ami nem képes terepjárásra?

Vagy az amg G merci? Képes terepjárásra, mégse viszi senki a mocsárba.

2020. máj. 1. 10:15
 13/38 anonim ***** válasza:
17%

Egyszerű!

A legtöbb úgy néz ki mint egy cipősdoboz!

Míg egy limuzin/sedan időtálló 20 év után is néz ki valahogy addig ezek az új vackok sehogy sem néznek ki.

Próbálkoznak ledes bigyókkal feldobni meg műanyag díszekkel de attól még egy cipősdoboz marad bigyókkal.

Ez nem proliság hanem ízlés kérdése.

2020. máj. 1. 10:20
 14/38 A kérdező kommentje:
A kis autók SUV magasított változatai pedig teljesen érthetőek. Mivel 4-5 millió forintért sokkal nagyobb a csomagterük, hátul a láb terük. Meg van egy fajta jó érzés is, hogy nem sokkal több pénzért valami nagyobbat kap az ember, sok embernek jobban is tetszik. Sok családnak ez nagyon előnyös főleg ahol nincs pénz 10 millió forintos autóra.
2020. máj. 1. 10:20
 15/38 anonim ***** válasza:
49%

Ízlésröl mióta illik vitatkozni?

2020. máj. 1. 10:23
 16/38 A kérdező kommentje:
13, azt értem egy kombi, sedan mindig időt állób lesz, de például egy egyterű meg úgy néz ki mint egy kisbusz. Akkor már sokkal jobban néznek ki a SUV-ok.
2020. máj. 1. 10:23
 17/38 anonim ***** válasza:
73%
#10.23 Értem, hogy te odavagy ezért a kategóriáért, de ne győzködj minket! A kérdésedre megkaptad a választ: felesleges terhelés. De sokan szeretik, mert van egy réteg, amely mindig többnek, nagyobbnak akar látszani, mint mások. Feltűnt, mennyi BMW X szaladgál az úton? Ha azt hsized, azért, mert sok helyre vágyik, aki vezeti, hát tévedsz. Inkább azért mert ha belemászik a seggedbe, le fogsz húzódni. Ha Daewoo Matizzal másznak a seggedbe, akkor meg nem.
2020. máj. 1. 10:33
 18/38 anonim ***** válasza:
49%
Engem nem zavarnak a SUV-ok, csak az egyterűek kihalása, amik szerintem sokkal praktikusabbak voltak.
2020. máj. 1. 10:37
 19/38 anonim ***** válasza:
73%

Értelmetlenül nagyobb a környezetszennyezésük, mint egy azonos meghajtású alacsonyabb építésű autónak. A csapból is a klímakatasztrófa folyik és akkor olyan autókat gyártanak, amik nehezebbek, nagyobb a légellenállásuk, mint ami szükséges lenne. Több anyag kell a legyártásukhoz, többet fogyasztanak. A hasznos hely pedig nem több bennük, mint egy hasonló méretű normál autóban.

Gyalogosgázolásnál súlyosabb sérülést okoznak, mint egy alacsonyabb autó.

2020. máj. 1. 11:28
 20/38 anonim ***** válasza:
49%
Nekünk van egy SUV-nk, jó vezetni, 2,5 literes motor van benne, de a hibrid technológia miatt annyit fogyaszt, mint a 16 éves 1.4-es kocsim. Nekem is a lépcsőshátú autók tetszenek a legjobban, még annak is örülök, hogy kimegy a divatból, legalább egyedibb lesz valamivel. Városi terepjárót is csak akkor vennék, ha nem lenne minden harmadik embernek, mert van pár, ami nagyon tetszik, pl. új RAV4.
2020. máj. 1. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!