Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek május 3. -a után,...

Szerintetek május 3. -a után, ha enyhítenek a korlátozásokon, újraindul a vezetés-oktatás?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 26. 16:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:

Egyszerse😀.Min tanulsz?

Ajj csak indulna már Cegléden is:)

2020. máj. 12. 20:19
 62/70 anonim ***** válasza:
Május 118? Most viccelsz? A Fidesz ideszállíttatja a koronások tömegét, ezzel is ellehetetlenítve Budapestet a biztonságos nyitástól. Szerintem júniusig semmi nem lesz, utána is nagy lesz az óvatosság. Én többszörös várakozási időre számítok, csúszásokra, lejáró kresz vizsgára. Eddig is átlagosan két hónap volt a várakozási idő vizsgára. Most ez 3-4 lesz szerintem.
2020. máj. 13. 03:05
 63/70 anonim ***** válasza:
Május 18*
2020. máj. 13. 03:05
 64/70 anonim ***** válasza:

61

Toyota Yarison

2020. máj. 13. 05:17
 65/70 anonim ***** válasza:

Ugye az tuti hogy Budapest direkt a főpolgi lejáratására megy ki.Tegyünk keresztbe ameddig csak lehet.

Én aztse tartom kizártnak hogy pl pest megyébe előbb oldanak fel pár járást és Budapestet a legvégén.

2020. máj. 13. 05:24
 66/70 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy ennyire a politikára megy ki a víruskezelés is. De valakinek biztos megéri ott fent.
2020. máj. 13. 12:30
 67/70 anonim ***** válasza:

Na voltam ma is vezetni a yarissal....

Technikailag nem ment rosszul, viszont most az elsőbbségadás tekintetében látszódott meg a 2 hónap kihagyás. Tanultam ugyan fejben, de higgyétek el az a forgalomban nem ugyan az.

Mindegy lesz jobb is!

Mostmár tudom, mire kell mégjobban figyelni. Így, ha most folyamatosan ilyen intenzíven megyek majd (heti 4-5 óra) szerintem kb a jövőhét végére visszarázódom valamellyest.

Nagyon rossz ez így. Az oktatóm mondta is, hogy elég sok minden kiesett. Hát igen... 3 órát vezettem a 2 hónap kihagyás után, ebből egy órán szinte csak parkoltunk, tegnap mentünk egy picit és parkoltunk de túl nagy forgalom nem volt. Ma délután 2 kor.... Halljátok... Mindenki akkor "szabadult ki" amikor én vezetek.

Pénteken 4-5 ig megyek délután.

Kiváncsi leszek. Nagyon fogok figyelni mindenre. Ma sok minden történt az 50 perc alatt, de ez legalább friss élmény így fogok emlékezni pénteken rá és tudom hol hibáztam, legközelebb már tudni fogom mi a szitu.

Az oktatóm azzal zárta a vezetésemet, hogy nem ez volt az eddigi legjobb vezetésem. Mondtam neku, hogy tudom.

Majd jobb lesz. Igyekszem.

De tudom nekik is nehéz, most felmérni, ki mennyire esett vissza, és miben, vagyis a technikai részében, vagy a kreszben. Kell szerintem 1-2 hét mire visszarázódunk.

Ha legalább adtak volna 10 órát ingyen a leállás miatt, akkor mindenki jobban járt volna. 10 óra alatt vissza lehet rázódni valamennyire, így viszont a plusz órákból fogy. Nekem 21 volt befizetve még.

Még kb 18 van. Ha szerencsém van, kb. még 5-8 óra alatt visszarázódom és akkor talán elég a 10 maradék a vizsgáig...

Talán...

2020. máj. 13. 17:47
 68/70 A kérdező kommentje:
Az tényleg jó lett volna, ha adnak vagy 10 órát.. de itt nálunk még az óradíjakon is emeltek. 5000 ft volt eddig, most felvitték 5500 ft-ra. Nálatok volt változás?
2020. máj. 13. 18:43
 69/70 anonim ***** válasza:
Feltételezem a munkahelyeteken nektek is az volt az első mondatotok, hogy 50.000 forint értékben ingyen dolgoztok a cégnek. Az álomvilágból ideje felébredni.
2020. máj. 13. 19:32
 70/70 anonim ***** válasza:

68.

Egyelőre nincs emelés, februárban emelt az oktatóm, akkor is csak azoknak, akik akkortól kezdtek vagy kezdenek vezetni nála. Nagyon rendes.

69.

Csak egy feltételezés volt.

Amúgy én 50.000 ért is dolgoznék, ugyanis december óta nincs munkám. Még a válság előszelével szűnt meg.

Nagyon bíztam kora tavaszra a jogsiban, de a 2 hónap kihagyás nagyon betett...

67-es voltam.

2020. máj. 14. 05:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!