Szerintetek május 3. -a után, ha enyhítenek a korlátozásokon, újraindul a vezetés-oktatás?
Előbb-utóbb újraindul, de pontosabb válaszban ne reménykedj.
A tetőzés után - már ha valóban tetőzik - valószínűleg legalább vagy közel annyi ideig várni kell a korlátozások teljes megszüntetésével, mint amennyi idő a bevezetéstől a tetőzésig eltelt.
Nagyon remélem, hogy igen. Ha addig tartana a teljes feloldás, mint a korlátozások, akkor azok az oktatók, akik csak ebből élnek, éhenhalnának.
A viccet félretéve szerintem igen. Gondolj bele, amíg nem volt kijárási korlátozás, vezetni még lehetett kb másfél hétig. Csak a vizsgákat fagyasztották aztán be.
Nagyon jó lenne. Momentán ez az egy szórakozásom lenne, mert a munkámat már tavaly év végén elvesztettem...
Nálunk leállt minden!
Fél életemet, és fél vagyonomat odaadnám, ha májustól újra vezethetnék.
Nekem csak az nem világos, hogy a veszélyhelyzet és a kijárási korlátozás ugyanaz-e?
Ahol a tesóm tanul vezetni, ott azt mondták, hogy a veszélyhelyzet végéig nincs vezetés. Viszont veszélyhelyzet márc. 16-a körül lett, kijárási korlátozás pedig 28.-tól. Tehát ebből következtetve mégsem ugyanaz a kettő? Ez kavart meg.
Mert ha nem ugyanaz akkor van baj. Mert veszélyhelyzet még évekig lehet...
Meglehetősen faramuci a helyzet, mivel a legtöbb országgal ellentétben nálunk soha nem volt tiltva az óraadás.
Az autósiskolák újranyitásának időpontja néhány európai országban:
Németország - Április 27 - május 3 (régiónként változhat)
Csehország - május 11
Svájc - május 11
A fenti időpontok nem feltétlenül esnek egybe a vizsgáztatás újraindításával, lásd a német helyzetet:
"Bisher gibt es noch keine Information, ab wann der TÜV wieder theoretische und praktische Prüfung anbietet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!