Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek május 3. -a után,...

Szerintetek május 3. -a után, ha enyhítenek a korlátozásokon, újraindul a vezetés-oktatás?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 26. 16:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:
Pont én is az imént láttam a hivatalos oldalon.😊 Nagyon örülök most.
2020. máj. 5. 16:54
 42/70 anonim ***** válasza:
100%
A minisztériumi közlemény kiemeli, hogy a vizsgahelyek rugalmasan kezelik majd a vizsga napján beérkező lemondásokat is, és ilyen esetben ingyenesen biztosítanak új időpontot....jo hogy egy globalis vilagvalsag kell nekik, hogy kicsit rugalmasabbak legyenek.
2020. máj. 5. 22:01
 43/70 anonim ***** válasza:
100%

Aki így nemsoká vizsgázik majd meséljen mikorra kapott időpontot illetve mivolt😀.

Sajnos én mint Pest megyei várhatók de legalább ti mehettek:).

Illetve nekem is egy biztató jel csak feloldják már majd felénk is egyszer.😀

2020. máj. 6. 05:23
 44/70 anonim ***** válasza:

31 es!

Nekem tud róla az oktatóm.

Szerintem már az autósiskola is, mert a napokban kiírták, hogy kb 2 hét még, mire kezdhetünk. Ez a kiírás eltűnt mára.

Gondolom ez nagy fejetlenséget okoz mindenütt és próbálnak mielőbb intézkedni, hogy mihamarabb nyithassanak.

Pár nap... Azt ki lehet bírni már.

2020. máj. 6. 07:48
 45/70 anonim ***** válasza:

44:

nekem még ma is azt írták, hogy június közepéig gyakorlati vizsgák nem valószínű, hogy lesznek.. elkeserítő. remélem van, aki tud pozitív fejleményről beszámolni

2020. máj. 6. 17:00
 46/70 anonim ***** válasza:

45

Vidéki vagy?

Bocsi, ha írtad már, nem tekertem vissza.

Lehet, hogy arra gondolnak, hogy májusban letudják az elméletiseket, júniustól meg mennek a gyakorlatisok?

És a vezetéssel mi lesz?

2020. máj. 6. 17:57
 47/70 anonim ***** válasza:

46:

Vidéki megyeszékhely

Az még frankóbb lesz, ha csak elméleti vizsgát tartanak májusban, még több ember szakad majd rá az oktatókra egy időben, felkészülhetünk a több hetes várólistákra

2020. máj. 6. 18:38
 48/70 anonim ***** válasza:

Az baromira nem volna jó.

Én március 17 óta nem vezettem.

Gyakorlatilag kész vagyok mindennel, csak egy kicsit gyakorolni kellett volna még. Ezek után úgyérzem kezdhetem előről.

Na majd meglátjuk.

Sok autósiskola a megyében hétfőtől, május 11-től oktathat majd. Persze a miénk még csak annyit közölt, hogy elméleti vizsgára lehet jelentkezni. Az iskola vezetője is oktató.

Nem lesz könnyű dolguk. Főleg azok eshetnek vissza jobban, akik nem vezettek még olyan sokat.

Az én oktatómnál 30 an vagyunk kb.

Közel 30 a várólistás lélekszám is nála.

Én eleve sokat vártam rá (4 hónap). Közben volt ez-az, összevetve kb 2,5 hónapot vezettem eddig és emellett kb 6 hónapot vártam a mostanival együtt.

Tudom, mindenütt ez van, de nem vigasztal.

Tudom mennyi pénz és munka van eddig benne, és nagyon elkeserít, hogy kb mégegyszer ennyi lesz emiatt a sz@rság miatt...

És akkor reménykedem, hogy szerencsém lesz, és nem felejt el szólni az oktatóm, mert akkor megint csúszik.

2020. máj. 7. 10:25
 49/70 anonim ***** válasza:
Nyugi, sokan a két évhez közeledünk, így te a kevesebb mint 1 éveddel még egész jól állsz. Tudom, hogy nem vigasztal, de ez van. Mondjuk ez Budapest, szóval itt 2x rosszabb a helyzet szerintem, emellett vezetni is nehezebb talán. Én most a pótvizsgára várok, és vezettem volna bő 10 órát, hogy másodjára ne bukjak, de sajnos sok mindent elfelejthettem az utóbbi 3 hónapban. Így nem biztos, hogy az a 10 óra elég lesz, amit befizettem. Meglátjuk. Remélem lesz rendeletváltoztatás, mert az oktatóm szerint is most rengeteg tanulójának lejárt a kreszvizsgája.
2020. máj. 7. 12:04
 50/70 anonim ***** válasza:

48-as vagyok.

Köszi a választ. Nem vigasztal, de az igen, hogy nem hurrogtatok le! Vannak még normális sorstársak. Köszönöm!

Igen, kevesebb, mint egy év, de a 2 évemből ketyeg... Még ha ezzel a várakozási idővel majd, meg is hosszabbodik, akkor is a KRESZ-től számított 4 hónap várakozást, mint olyat, elvesztettem a 2 évből.

Lehet, hogy nálunk is sokaknak lejár a kresz, azért húzzák a suliban ennyire?

Sok helyen a szomszéd városokban már május 11-től indul elvileg a vezetés is.

Nálunk meg csak várnak, és néha néha elhintenek egy-egy olykor értelmezhetetlen infót a facebookon. Úgy értem az értelmezhetetlent, hogy nemtudni kinek szól... Ők ilyenek...

Ha most kellene dönteni, nem hozzájuk íratkoznék be, de nem érdemes már sulit váltani. Főleg most. Így is van elég bajuk.

Amúgy nem bunkók, rendesek, csak olyan kis furák.

2020. máj. 7. 17:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!