Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek május 3. -a után,...

Szerintetek május 3. -a után, ha enyhítenek a korlátozásokon, újraindul a vezetés-oktatás?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 26. 16:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:

# 50:

Máshol sem lenne jobb.

2020. máj. 7. 18:28
 52/70 anonim ***** válasza:
Szerintem Budapesten es Pest megyeben nem lehet meg vezetni. Lehet van par oktato, aki nme hivatalosan bevallal így is orakat, hivatalosan viszont nem lehet meg vezetni, ergo vizsgazni se. Viszont kivancsian varom, hogy meddig huzzak halasztjak. Gondolom sokan most karanten alatt belefogtak az online kreszbe, igy ha le tudnak vizsgazni, hihetetlen nagy tanuloanyag zudul majd az oktatokra. En csak abban remenykedek, hogy gyakrabban lesz vizsga, de sajnos most is limitalt az oktatok es a vb-k szama...
2020. máj. 8. 03:04
 53/70 anonim ***** válasza:
Nálunk Csongrád megyében ebben a városban kb 7 autósiskola van. Amibe én járok, ott holnaptól indul. A többit nem annyira tudom, de kb egyszerre.
2020. máj. 10. 09:54
 54/70 anonim ***** válasza:
100%
Van aki már vezetett a vírus óta?annak hogy ment ennyi kihagyás után?Esetleg azóta valaki kapott vizsga időpontot?
2020. máj. 10. 17:22
 55/70 A kérdező kommentje:
Én ma voltam.😊 Meglepően jól ment, az oktatóm szerint is. Észre sem lehetett venni, hogy ennyi idő kimaradt,bár előtte úgy izgultam, mintha a legelső órámra mennék. Mondjuk én alapból heti 1x jártam dupla órára, de volt, hogy 2 hét kimaradt és akkor sokat bénáztam. Most viszont tényleg jó volt, de lehet csak azért, mert már vizsgáztak volna áprilisban és amit megtanultam, azt nem felejtettem el. Június 2.-án vizsgázom.😊🙏
2020. máj. 12. 00:41
 56/70 anonim ***** válasza:
Tippre mit mondtok, Pesten mikor tudunk megint vezetni? Sajnos egyértelmű, hogy a főváros kiéheztetése zajlik, és a kormány az idősek otthonában lévő betegek számától teszi függővé az újranyitást.
2020. máj. 12. 04:18
 57/70 A kérdező kommentje:
Esetleg júniustól
2020. máj. 12. 08:23
 58/70 anonim ***** válasza:

Én tegnap is, ma is voltam.

A tegnapi ahhoz képest, hogy kimaradt 2 hónap, egész jól ment. Az oktatóm azt mondta, én vagyok az egyik tanulója, akinek jót tett a kimaradás. Ma sem ment rosszul csak a front miatt fáradtabb voltam, ilyenkor tudat alatt mindig tudom, hogy lesznek hibák. Voltak is. Nem tudtam teljesen megnyugodni. Ha fáradtan ülök be vezetni, biztos hibázom.

Jó lesz ez csak vissza kell rázódni.

Még megyek a héten 3 szor (50-50 percet) hátha a jövőhétre mégjobb lesz.

Nálam a bizonytalanság okozza a bakikat. Meg ilyenek, hogy ráejtem a kuplungot, mert elszoktam tőle, meg erőset fékezek. A leállás előtt ezek nem voltak. Mondjuk nem tudtam gyakorolni sehol. Kiváncsi leszek, mi lesz holnap. Ráadásul idegesít a maszk és a kesztyű. Meg kell szokni abban vezetni.

Szerintem Pesten is oldanak 18-tól.

Akkor újraindulnak az autóssulik is majd.

Először Kresz időpontot kapnak akiknek kell, de a forgalmira is lesz hamar, csak ott a létszám korlátozott lesz. Meg a kreszen is.

Nálunk múlthét közepén nyitottak a sulik, tegnaptól vezethetünk, a jövőhétre van az első forgalmi időpont.

Megy ez gyorsan, ha beindul.

Az oktatókat érdemes mielőbb hívni, hogy hamar legyen időpont, mind vezetésre, mind vizsgára.

2020. máj. 12. 19:34
 59/70 anonim ***** válasza:

54es voltam.

Akkor nem volt visszaesés. Ügyes vagy.Alig várom már hogy pestmegye is induljon.én is tartok tőle azért március közepe nem most volt.

2020. máj. 12. 19:35
 60/70 anonim ***** válasza:

58-as vagyok.

Köszi.

Szinte alig volt visszaesés. Én rosszabbra számítottam, bár szigorú vagyok magamhoz.

Nagyon jól esett vezetni.

A pontatlanságok elmúlnak szerintem 2-3 vezetés múlva.

Eleinte féltem. Tegnap úgy mentem oda, hogy lesz@arom.

Mindenki visszaesett valamennyire.

Nem tudunk neki mit csinálni.

Most meg hirtelen pörgeti az oktatóm, és heti 5x50 percet mehetek.

Érthető.

Be akarja hozni, mielőbb levizsgáztatni minél többünket, hogy elkezdhesse az újakkal. Rosszkor jött ez a leállás annyi szent.

Majd látjuk holnap hányszor fulladok le 😁😃

2020. máj. 12. 19:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!