Szerintetek május 3. -a után, ha enyhítenek a korlátozásokon, újraindul a vezetés-oktatás?
Én tegnap is, ma is voltam.
A tegnapi ahhoz képest, hogy kimaradt 2 hónap, egész jól ment. Az oktatóm azt mondta, én vagyok az egyik tanulója, akinek jót tett a kimaradás. Ma sem ment rosszul csak a front miatt fáradtabb voltam, ilyenkor tudat alatt mindig tudom, hogy lesznek hibák. Voltak is. Nem tudtam teljesen megnyugodni. Ha fáradtan ülök be vezetni, biztos hibázom.
Jó lesz ez csak vissza kell rázódni.
Még megyek a héten 3 szor (50-50 percet) hátha a jövőhétre mégjobb lesz.
Nálam a bizonytalanság okozza a bakikat. Meg ilyenek, hogy ráejtem a kuplungot, mert elszoktam tőle, meg erőset fékezek. A leállás előtt ezek nem voltak. Mondjuk nem tudtam gyakorolni sehol. Kiváncsi leszek, mi lesz holnap. Ráadásul idegesít a maszk és a kesztyű. Meg kell szokni abban vezetni.
Szerintem Pesten is oldanak 18-tól.
Akkor újraindulnak az autóssulik is majd.
Először Kresz időpontot kapnak akiknek kell, de a forgalmira is lesz hamar, csak ott a létszám korlátozott lesz. Meg a kreszen is.
Nálunk múlthét közepén nyitottak a sulik, tegnaptól vezethetünk, a jövőhétre van az első forgalmi időpont.
Megy ez gyorsan, ha beindul.
Az oktatókat érdemes mielőbb hívni, hogy hamar legyen időpont, mind vezetésre, mind vizsgára.
54es voltam.
Akkor nem volt visszaesés. Ügyes vagy.Alig várom már hogy pestmegye is induljon.én is tartok tőle azért március közepe nem most volt.
58-as vagyok.
Köszi.
Szinte alig volt visszaesés. Én rosszabbra számítottam, bár szigorú vagyok magamhoz.
Nagyon jól esett vezetni.
A pontatlanságok elmúlnak szerintem 2-3 vezetés múlva.
Eleinte féltem. Tegnap úgy mentem oda, hogy lesz@arom.
Mindenki visszaesett valamennyire.
Nem tudunk neki mit csinálni.
Most meg hirtelen pörgeti az oktatóm, és heti 5x50 percet mehetek.
Érthető.
Be akarja hozni, mielőbb levizsgáztatni minél többünket, hogy elkezdhesse az újakkal. Rosszkor jött ez a leállás annyi szent.
Majd látjuk holnap hányszor fulladok le 😁😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!