Szerintetek május 3. -a után, ha enyhítenek a korlátozásokon, újraindul a vezetés-oktatás?
17. Vagyok.
Én januárba kezdtem az egészet kreszt letudtam elsőre 0hiba gyorsan elsősegélyt is február 7.en már oktatót kerestem mert megvolt minden márciusi vizsga felfüggesztésig a 20.óráig jutottunk utána nemis vettünk többet mert minek igaz utána az oktatás is fel lett itt függesztve.Nagyon őrültem hogy ilyen jól halaf az egész oktató is mondta jól megy. Erre ittvan ez a szar.....kiesés... nemis halad már jogsimnál lehetnék vagy legalább 1 próbánál.
Ami dühít hogy ezt állítják be veszélyesnek mert nincs másfél méter stb.. könyörgöm oktató oktat 5diakot ha 2orakat vésznek,vb vizsgáztat 8fot találkozik 16emberrel.de aki gyárba dolgozik találkozik műszakonként 100-500emberrel az nem veszélyes.ezt az eggyet nem értem meg.Remélem ha egyszer újra indul legalább lesz kis empátia a vb-kbe ne.keljen fél évet várni újra,élnem tudom képzelni mekorra lesz a várólista vizsgára netán bukás miatt újra...De én egy valamitől tartok jobban most hogy nincs bevétel nehogy arra menjen ki a dolog minél több pénzt hadj ott.
Hogy képzeled ezt a több pénzt? Pótórákkal? Vagy bukással?
Nekem kb. 20 óra be van még fizetve. Valószínű, hogy nem lesz elég a kiesés miatt... Főleg, ha nem szólnak...
Az oktatóm most emelt árat. Nem hiszem, hogy emelne újra. Most úgyis sokan pótórákat fognak majd venni (Már aki tudja még fizetni a jogsit és nem élt fel minden tartalékot) a pluszokból meg összejöhet a kieső bevétel. Ettől én nem tartok. Viszont tuti pörgetve lesz a dolog, hogy mielőbb sorra kerüljenek akik el sem kezdték még.
17. Gondolom nem budapesti vagy mert itt ilyen rövid időn belül nem talalsz oktatot. Egy oktato kb 30-40 tanuloval is kapcsolatba kerul hetente. Szerintem jogos hogy nem teszik ki oket ennek a veszelynek.
Plusz ez szemelyes velemeny, de a legtobb oktato valszeg nem is elne tul a virust, amilyen csodalatos egeszsegugyi allapotbam vannak.
17.voltam
Igen nem Budapest,
Pest megye 1hetet vártam az oktatóra karton miatt utána heti 2 3 nap azaz 4-6óra.
Csak reménykedek a pörgetésben, pl. aki a végefelé jár, azzal pörgetik, hogy minél előbb vizsgakész legyen. Nekem már be van fizetve még 20 plusz, de minél tovább húzzák, annál kevésbé biztos, hogy elég lesz. Rosszkor jött. Nekem is kb 300 000 van benne, nem beszélve a sok munkáról.
Nyakig a sz@arban vagyunk. Örüljünk, hogy nem hullámzik.
Igen, szerintem is úgy lesz, hogy csak akkor indul a vezetés, amikor Pesten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!