Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek május 3. -a után,...

Szerintetek május 3. -a után, ha enyhítenek a korlátozásokon, újraindul a vezetés-oktatás?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 26. 16:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azon nyomban leállították a vezetés órákat is. Pati autosiskola, Budapest. Én sajnos júniusig nem remenykedek. Kizárt, hogy pont a vezetest engedelyezzek, ahol nincs egy méter kozted es az oktatod kozott.
2020. ápr. 29. 21:42
 12/70 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken mindent szinte feloldanak.

Persze a vezetésről semmi hír...

Valaki tud valamit?

2020. ápr. 30. 12:10
 13/70 A kérdező kommentje:
Azt írták email-ben, hogy amíg veszélyhelyzet van, addig nem indul újra sajnos. Én már nem is nagyon reménykedem benne, hogy idén meglesz a jogsi, mert október-november körül jön a második hullám elvileg, azt meg nem tudni, hogy enyhébb lesz-e vagy sem.
2020. máj. 1. 18:49
 14/70 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted október-novemberig nem lesz oktatás? Én ezt nem gondolnám azért. Ez is egyfajta szolgáltatás, az oktatók se élhetnek segélyen hónapokon keresztül.
2020. máj. 1. 23:34
 15/70 anonim ***** válasza:
100%

Én kérdeztem az autósiskolát. Folyamatosan izzik a vonal náluk.

Azt írták, a lottószámokat könnyebb megjósolni.

Saját vélemény: a Közlönyt kell figyelni. Az 55. Számban volt szó a felnőttoktatásról, stb... Ez az ami minket érint. Hasonlóan az OKJ-s képzésekhez, valami hajózási, légi és közúti felnőttképzés... ilyesmi címe van.

Ha ezt módosítanák akkor lesz nyert ügyünk. Figyelem majd. Szólok, ha tudok pontosabbat a semminél.... :)

2020. máj. 2. 11:20
 16/70 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Vidéki vagy?

A 70/2020 (III.26)-os rendelet még hatályos.

Én lassan 2 hónapja nem vezettem. 20 óra még ki van fizetve, kb. a 49.nél szakadt meg. Már jól haladtam. Talán elég lett volna a 20 óra vizsgáig. Így 2 hónap kimaradás után, nem biztos hogy elég lesz.

Eddig reménykedtem, de most már nem.

Őszintén szólva így jogszabály módosítás kéne. Ketté szakadt ezzel az ország. Ha vidéken engedik, Pesten is kéne. Tehát szerintem vagy mindenhol, vagy sehol.

2020. máj. 3. 12:01
 17/70 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt mondaná már meg nekem valaki kész érvekkel hogy mivel veszélyesebb a forgalmi oktatás mint egy más munkahely ahol ugyanúgy találkoznak az emberek nap mint nap és jóval többen.
2020. máj. 3. 14:16
 18/70 anonim ***** válasza:
100%

Semmivel sem! Sőt... Áhh, cirkusz az egész. És kitolás. Én 4 hónap várakozás után November közepén keztem heti 2-3x 50 perccel. Persze, hogy lassan haladtam. Karácsonykor kimaradt 2,5 hét mert az oktató szabin volt. Aztán februártól átkerültem gyorsabbra, heti 4-5x 50 perc.

Aztán betelt a kartonom, megint kimaradt 1 hét. Március 17-én mentem utoljára. Tehát gyakorlatilag többet vártam, mint vezettem. Ha nincs ez a leállás, maholnap vizsgáznék is.

Így, ki tudja mi lesz. Itt nálunk holnaptól enyhítenek. Persze az autósiskolákról nincs szó az enyhítésben. Jó lett volna nyárra a jogsi, és akkor őszre talán jogsival könnyebben találnék munkát. Így reménytelen. A spórolt pénzem a jogsira költöm, mert családi okok miatt egyre nagyobb szükség van rá. Mást sajnos most nem tudok felmutatni a családban. Tudom, nem dicsőség. Ezzel a leállással kicsit elkeseredtem.

2020. máj. 3. 16:11
 19/70 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, nekem augusztusban telik le a 2 év, és eddig 1-szer vizsgázhattam, ami sajnos nem lett sikeres. (Gebedjen is meg a vizsgáztató bige, ott ahol van.) Én nem értem, miért tolnak ki ennyire a vezetni tanulókkal.
2020. máj. 3. 17:09
 20/70 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudom, ráadásul az autósiskola, ahova be vagyok iratkozva, elég fura.

A tájékoztatásuk hagy kivánni valót maga után, 2 irodista csaj van, mire megmagyarázom, mit szeretnék, lemegy a nap.

Múltkor 3 szor kellett visszamennem (3 egymást követő napon), mire végre megértették mit akarok.

Ezen kívül, amit előtted írtam, kedves utolsó, már meg van a kötelező km.

Pont ezért félek attól, hogy emiatt nem leszek értesítve ha indul a vezetés, mert "minden megvan" csak még gyakorolni kell. Közben pedig jó lenne ha szólna az oktatóm időben, mert nagyon sok lesz a kieső idő.

Nem tudok gyakorolni itthon.

Amikor a kartonom miatt maradt ki 1 hét, újra kellett gyakorolni a kanyarokat, mert nem nagyon éreztem az autót (amúgy szerintem éreztem csak ráparáztam, hogy kimaradt egy hét). Na, de itt hónapok maradnak ki. Kitolás. Aki nincs még vizsga előtt, annak tuti semmi kedvezménye nem lesz, ha egyszer az életben újraindulhat még. Pedig mondjuk 10-15 órát adhatnának ingyen, hogy visszarázódjunk. Annyi elég lenne. Ha nem adnak, akkor az rengeteg pénz lesz még. Így is sok van már benne.

Elkeserítő.

2020. máj. 3. 17:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!